Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris

Se bildene fra Chanels Cruise-visning

Er dette Karl Lagerfelds villeste påfunn til nå?

Torsdag viste Chanel sin Cruise 19-visning. Som vanlig i ærverdige Grand Palais i hjertet av Paris der det franske motehuset har vist sine kolleksjoner siden 2005. Denne gangen hadde kreativ direktør Karl Lagerfeld virkelig overgått seg selv med konstruksjonen av et cruiseskip. (Han skal nemlig ikke ha funnet noe virkelig skip som verken var stort eller stilig nok til å holde visningen til sjøs).

For hva passet vel bedre for nettopp Cruise-kolleksjonen? Skipet bar navnet «La Pausa» etter Coco Chanels villa i Roquebrune-Cap-Martin i Frankrike. Også kolleksjonen henter sin inspirasjon fra det franske med striper, hvite tights, blazere, alpeluer og perler. Alt som en homage til Chanel-grunnleggerens velkjente og veldokumenterte forkjærlighet for havet. (Hun fikk blant annet bygget sin egen yatch i 1961).

Det er ikke første gang Lagefeld får motehjerter til å banke og sosiale medier til å koke med sine Chanel-visninger. Under Paris Fashion Week tidligere i år omgjorde han Grand Palais til en skog full av trær og høstløv, gangen før der en tropisk regnskog med fossefall, en romstasjon og et supermarked – for å nevne noe.

Se bildene fra catwalken her:

Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris

Chanel viste sin Cruise-kolleksjon i Grand Palais i Paris

Åpningsbilde: Chanel. Andre bilder: Vogue. 

Les også: Karl Lagerfeld åpner opp i stort intervju

Siste saker

Mest lest nå
Les mer