Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
& Other Stories åpner sin første norske butikk på Valkyrien på Majorstuen i Oslo
Nå vil de la deg få tak i plaggene billigere. Foto: Melk & Honning

& Other Stories åpner sin første butikk i Norge – nå er åpningsdatoen klar

Etter mye om og men.

& Other Stories er her straks.

I mai 2018 kom nyheten om at den svenske kleskjeden og mange nordmenns store high street-favoritt & Other Stories åpner sin første butikk i Norge. Valget hadde falt på det nye luksuskjøpesenteret Valkyrien på Majorstuen i Oslo.

& Other Stories skulle etter planen åpne våren 2019. Da hadde de allerede lansert sin norske nettbutikk.

Etter full forvirring ble det endelig klart at dørene ville åpne våren 2020. Men da Valkyrien stod klar for et par uker siden, var det uten den svenske high street-butikken. Den var blitt ytterligere koronaforsinket.

Nå er åpningsdatoen for & Other Stories klar. Det bekrefter en talsperson for den H&M-eide kleskjeden til Melk & Honning, som opplyser at dørene til butikken i Valkyriegata 1 vil åpne 22. mai kl 10.

Les også: Se bildene fra Oslos nye luksuskjøpesenter

– Vår digitale butikk har vært på plass i Norge siden 2019, så det føles fantastisk å åpne en fysisk butikk og dele en mer komplett visjon av vår verden. Vi ser frem til å bli bedre kjent med våre norske kunder, og vi føler oss allerede hjemme i nabolaget på Majorstuen, sier Karolina Gutke, Managing Director i & Other Stories.

Det er den svenske kleskjedens første fysiske butikk i Norge. Butikken på Majorstuen vil gå over to etasjer i to bygninger som ligger ved siden av hverandre, og vil også omfatte en liten bakgård. I sortimentet inngår kjedens ready-to-wear-kolleksjoner som også omfatter tilbehør, vesker, smykker, sko og skjønnhetsprodukter

Les også: Opptur for H&M

Siste saker

Mest lest nå
Les mer