Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Full forvirring rundt & Other Stories’ Oslo-åpning

Vi spurte kleskjeden om hva som egentlig skjer.

I mai i fjor kom nyheten om at den svenske high street-kjeden & Other Stories kommer til Oslo med det som skulle være deres første fysiske butikk i Norge.

«Vi er glade for å ha funnet en perfekt location på Majorstuen i Oslo. Helt siden vi først lanserte i 2013 har vi fått gode tilbakemeldinger fra norske kunder som har oppdaget butikkene våre i utlandet. Vi gleder oss til å åpne dørene neste vår», sa Sanna Lindberg, administrende direktør i & Other Stories i en pressemelding.

Endelig åpningsdato var foreløpig ikke satt, men butikken skulle etter planen åpne denne våren.

Men så tilbakeviste kleskjeden planene.

På sin offisielle Facebook-profil har & Other Stories nylig varslet at de om kort tid vil lansere norsk nettbutikk, slik også både Monki, Weekday og Arket allerede har gjort og Cos i nærmest fremtid vil gjøre. De har det til felles at de slik som & Other Stories er under H&M-gruppen-paraplyen.

Det har fått mange til å spørre om status for den fysiske Oslo-butikken som tidligere var forespeilet åpning i vår.

«Vi har ingen planer per i dag om en fysisk butikk i Norge, men vi er utrolig spente på vår snarlige lansering på nett! Dersom vi i fremtiden bestemmer oss for å åpne en fysisk butikk i Oslo finner man ut av dette først via vårt nyhetsbrev», svarer & Other Stories i kommentarfeltet.

Da Melk & Honning kontakter & Other Stories tirsdag svarer de følgende i en mail:

«Vi kan bekrefte at vi har planer om å åpne en butikk i Oslo, men at vi ikke vil komme med flere detaljer før selve åpningsdatoen. Dessverre ble spørsmålene besvart feil på Facebook, noe vi nå har rettet opp i».

I en annen mail skriver kleskjeden:

«Vi har planer om en fysisk butikk i Valkyriegaten 1, men det er forsinket og vi kommer tilbake med en dato nærmere åpning».

Melk & Honning følger saken.

Hovedbilde via & Other Stories i London.

Les også: Nå åpner disse tre svenske kleskjedene nettbutikker i Norge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer