Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Ønsker å gjøre modellbransjen til et hyggeligere sted

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Det er ingen tvil om at modellbransjen er tøff. Kanskje er den litt i tøffeste laget, da det fins grenser for hvor lenge en kan tåle et kroppspress som ikke alltid gagner verken psyken eller fysikken.

I vinter innførte både Frankrike og California en regel som forbyr for tynne modeller, men det er fortsatt lang vei å gå før alle er fornøyde. Dette ønsker Coco Rocha å gjøre noe med og trer nå inn i en rolle hun selv betegner som «storesøster».

Les også: 15 modeller å følge på Snapchat

Supermodellen har nemlig trådt inn i ledelsen og tatt eierandel i modellbyrået Nomad MGMT. Sammen med Roman Young, Damon Rutland og hennes mann James Conran ønsker Rocha ikke bare å speide etter nye ansikt via sosiale medier, men også å bli kjent med hver enkelte modell for å hjelpe til med å skreddersy karrierene.

– Folk som heiet på meg og hadde påvirkning i min karriere visste alt om meg. De visste mine mål, hva jeg likte, hva jeg ikke likte og hva jeg ville ha ut av min karriere. Det fungerte så bra for meg og dette er hva våre jenter trenger, sier 27-åringen til WWD.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Dette er modellindustriens mest innflytelsesrike familier

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer