Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er modellindustriens mest innflytelsesrike familier

MTI4MDQ0MjI3MzcxMjU1ODE4-001

Det skal mye til å ikke keep up with the Kardashians. Med til sammen hundrevis av millioner følgere på sosiale medier og selvsagt sin egen legendariske tv-serie, er familien blitt enestående innflytelsesrik. Kardashian-spirene Kendall og Kylie har godt hjulpet av en oppvekst på skjermen – men også for egen maskin – steget opp i super A-lister ligaen, og Kim’s ekteskap til Kanye har uten tvil elevert familiens stjernestatus til et nytt nivå.

Men de er ikke alene om å være en kjendis-storfamilie paparazziene utrettelig summer rundt, som nattsvermere mot en lykt.

Bechham-familien, Hadid-familien, Delivingne-familien og Smith-familien har alle i stor grad fanget medias fasinasjon, og har familiemedlemmer som stadig blir booket til store motekampanjer.

Men hvilken av disse familiene har aller mest makt? D’Marie, et byrå for digitale analyser har med utgangspunkt i familienes samlede følgermengde og aktivitet på sosiale medier kommet fram til svaret.

Les også: Se Kims stilskifte – Jeg spør alltid Kanye om råd 

Skjermbilde 2016-03-16 kl. 16.02.14

Ikke overraskende kommer Kardashian’s best ut, med Kendall og Kylie i spissen med henholdsvis 79 og 80 millioner følgere, og 49 og 180 millioner kommentarer og likes.

På andreplass kommer Beckham-familien, med Victoria og David’s henholdsvis 21 og 75 millioner følgere, og 5 millioner og 11 millioner kommentarer og likes.

Deretter følger Delivingne-familien med Cara i spissen, Smith-familien med Willow og Jaden i spissen, og Hadid-familien med Gigi og Bella.

Les også: Stylisten bak Kendall og Gigis klesstil

Siste saker

Mest lest nå
Les mer