Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min ønskeliste: Anna of the North

15310851_1518352308180544_304831971_o

Melk & Honning elsker julen – og spesielt julegaver. I år har vi søkt etter inspirasjon til julegaveinnkjøpene på ønskelistene til et knippe velkjente personer.

Man skulle kanskje tro disse menneskene «har alt fra før», men de kunne ramse opp mange ting de håper ligger under treet den 24 desember. 

Her er det artisten Anna of The North avslørte. 


Hva er den beste og den verste gaven du noensinne har fått?

– Jeg kommer aldri til å glemme den dagen jeg fikk min første telefon av mamma og pappa. Det var en Nokia 3310. Jeg var i ekstase. Det betød ikke bare at jeg hadde en telefon, men at jeg kunne starte å sende sms med guttter. Den verste er vel en veske jeg fikk av mamma for mange år siden.. jeg har flyttet mye og den er fortsatt med meg fordi jeg ikke har samvittighet til å bare kaste den.

Hva er den beste og den verste gaven du har gitt bort?

– Den verste gaven må ha vært da jeg ga pappa et bilde av meg selv der det sto på baksiden at jeg ikke synes han var snill, så han fortjente ikke noe annet. Men jeg lovte at han skulle få noe fint neste år hvis han oppførte seg. Han har fått mye fint siden. Den beste gaven jeg har gitt må ha vært da jeg gjemte en Iphone innimellom en pose fylt av cheese burgere fra McDonalds.

nylig-oppdatert145-004

 

1. Ti par Adidas equipment running shoe white vintage – så jeg aldri trenger å tenke på sko igjen.

Les også
Kate Moss-konturering trender på TikTok

2. Personlig trener. Jeg behøver virkelig et push i ryggen.

3. Norsk oppholdstillatelse til min venn og band mate Brady. Det er mitt aller største ønske i år.

4. En 15 tommer Macbook Pro.

5. Jeg klipper alltid håret selv, så en time hos en god frisør hadde vært bra.

6. Fjellsko. 

7. Burberryskjerf i ull.

8. Høyhalsede gensere i alle farger og kvaliteter.

9. Ett år med behandlinger fra Dr. Schrammek/GREEN PEEL®.

10. At hun jeg leier av klarer å fikse vinduet mitt før det blir alt for kaldt.

 

Bilde: Ole Martin Halvorsen – Photoshop: Eva Dufey

Les også: Min ønskeliste: Maria Mena, Min ønskeliste: Helene Hammer og Min ønskeliste: Sophie Elise

Siste saker

Mest lest nå
Les mer