Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min ønskeliste: Sophie Elise

jul2

Melk & Honning elsker julen – og spesielt julegaver. I år har vi søkt etter inspirasjon til julegaveinnkjøpene på ønskelistene til et knippe velkjente personer.

Man skulle kanskje tro disse menneskene «har alt fra før», men de kunne ramse opp mange ting de håper ligger under treet den 24 desember. 

Først ut har vi tatt et par ord med blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen.


Hva er den beste og den verste gaven du noensinne har fått?

– Beste jeg har fått var da jeg var 12 år og fikk en rosa iPod, fordi jeg hadde ønsket meg det så sykt og jeg visste at det krevde en del for mamma og pappa å få råd til å gi meg den. Verste jeg har fått var da jeg var 19 og fikk et sånt gavesett med bodylotions +++ fra the boydshop av KJÆRESTEN min som jeg hadde brukt flere tusen kroner på og virkelig tenkt igjennom gaven til. 

Hva er den beste og den verste gaven du har gitt bort?

– Beste gaven var nok en sånn stor Louis Vuitton reisebag med billetter til Miami oppi. Verste var extensions fra min egen extensionskolleksjon, fordi jeg bare røsket det med fra skapet hjemme og personen ikke engang ville bruke extensions. 

 

nylig-oppdatert140-005

1. Årsmedlemskap hos Fremtiden i våre hender. 2. Personlig trener. 3. Nye ark til planleggeren fra Louis Vuitton. 4. Klessteamer. 5. Bestikk i gull 6. Gavekort på Foodora. 7. Ny jakke til hunden. 8. Stor trillekoffert fra Samsonite 9. Flere parykker fra Powderroom. 10. Full bodyscanning fra Volvat.

 

Les også
Gisele Bündchen åpner opp om traumatiserende Alexander McQueen-visning

Les også: Sophie Elise til M & H: – Jeg har et indre mørke

(Picture edit: Eva Dufey)

Siste saker

Mest lest nå
Les mer