Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min ønskeliste: Maria Mena

15228114_1510818602267248_1386075926_n

Melk & Honning elsker julen – og spesielt julegaver. I år har vi søkt etter inspirasjon til julegaveinnkjøpene på ønskelistene til et knippe velkjente personer.

Man skulle kanskje tro disse menneskene «har alt fra før», men de kunne ramse opp mange ting de håper ligger under treet den 24 desember. 

Her er det artisten Maria Mena avslørte. 


Hva er den beste og den verste gaven du noensinne har fått?

De verste gavene har jeg alltid fått av min far. Det er rett og slett litt sjarmerende hvor dårlig han er på det. Første året jeg bodde hos han fikk jeg en pakke bestemortruser fra bogerud tekstil… I fjor fikk jeg den der oransje verktøykassa fra IKEA! Den beste gaven jeg har fått var vel en eks som skrev en dagbok da han var bortreist en stund, full av tanker og dikt. Selvlagde greier er det beste jeg vet! Eller opplevelser!

Hva er den beste og den verste gaven du har gitt bort?

Den verste gaven jeg har gitt .. hmm.. jeg er vel egentlig ganske god på det der! Dersom ikke avskjedsgave i form av en bitter break-up låt til ekskjærester teller???;) Beste gaven jeg har gitt var kanskje en reise til New York som jeg ga til en kompis? Jeg har en lei tendens til å kjøpe dyre gaver. Det må jeg slutte med! I år får alle dorullnisser!;)

nylig-oppdatert144-002

1. Rettetang  fra GHD i bronse. 2. Blondekjole fra ByTimo 3. Lampen Heracleum 2 fra Moooi. 4. Skinntights fra Samsøe & Samsøe. 5. Acne Telde i bubblegum pink 6. Cropped skinnbukser «Hadley Trouser» fra House of Dagmar 7. Rød skinnjakke fra Mardou & Dean. 8. Leopard-fuskepels fra FWSS. 9. Jeans fra IBEN. 10. LUN modulsofa fra Ygg og Lyng.

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

*

Les også: Min ønskeliste: Sophie Elise og Min ønskeliste: Helene Hammer 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer