Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min ønskeliste: Helene Hammer

jul-test

Melk & Honning elsker julen – og spesielt julegaver. I år har vi søkt etter inspirasjon til julegaveinnkjøpene på ønskelistene til et knippe velkjente personer.

Man skulle kanskje tro disse menneskene «har alt fra før», men de kunne ramse opp mange ting de håper ligger under treet den 24 desember. 

Her er det modellen Helene Hammer avslørte.


Hva er den beste og den verste gaven du noensinne har fått?

Den aller beste fikk jeg til jul i fjor. Det var et spesialdesignet neonskilt som kjæresten min hadde tegnet selv. Det lyser i store bokstaver «HAMMERTIME» og henger her på veggen hjemme nå. Det er helt rått, et skikkelig blikkfang i leiligheten og perfekt partylys. Altså hvem kommer på å gi noe sånt i gave!? Some guys takes notes! Den verste gaven jeg har fått er en spinningsykkel av foreldrene mine da jeg var 15 år. Say no more… Den var også ment til å skulle stå på rommet mitt og være lett tilgjengelig for den «treningsglade» Helene som smisket seg til toppkarakter i gym.

Hva er den beste og den verste gaven du har gitt bort?

Jeg ELSKER å gi gaver og gjerne finne noe helt spesielt og betydningsfullt. Men den julegaven jeg kanskje husker best er iPhonen jeg ga til mamma for de første modellpengene jeg hadde tjent som 17 åring, for at vi skulle kunne skype når jeg var på reise. Jeg kjøpte den i London og var så sykt spent og stolt. Mamma var helt overlykkelig og er siden den gang min aller største fan på sosiale medier og sender meg meldinger hver dag på Facebook🐷💘👯❤️. Jeg har digget å gi gaver helt siden jeg var liten. Da jeg var ni år var jeg faktisk såpass glad i det at jeg bestemte meg for å pakke inn 102 hjemmelagde gaver til familien min på 5. Vi har tradisjon med å pakke opp en og en gave i felleskap på julaften. Det ble en lang kveld, men mange falske smil. Jeg var dog strålende fornøyd.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

 nylig-oppdatert141-0021. Sokker fra Topshop. 2. Eiffeltårn til å henge på treet fra Milla Boutique 3. Badekåpe fra Lovestoriesintimate. 4. Kjole fra Sportsmax 5. Bilde fra Milla Boutique 6. Highlighter fra RMS Beauty. 7. Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden. 8. Reiseguide fra Taschen. 9. Joggesko fra Nike. 10. Ring fra Mumbai Stockholm. 11. Lys med juleduft fra Diptique/ Heaven Scent.

Les også: Min ønskeliste: Sophie Elise

(Hovedbilde: Eva Dufey)

Siste saker

Mest lest nå
Les mer