Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
harry styles teamer opp med gucci
Harry Styles. Foto: Dave J Hogan via Getty

Norgesaktuelle Harry Styles teamer opp med Gucci

Den nye kolleksjonen er no joke!

Det er lenge siden Harry Styles kun ble sett på som et ungpikeidol og boyband-medlem. Den britiske artisten har de siste årene blitt et stort stilikon verden over og har vært kampanjemodell flere ganger for Gucci.

I 2018 skrev han historie som første mann solo på et Vogue-cover, ikledd en Gucci-kjole. Det fikk nettet til å koke.

28-åringen, som gjester Telenor Arena i Oslo 1. juli, og Gucci-sjef Alessandro Michele har nå slått hodene sammen.

Resultatet er kolleksjonen med det noe underlige navnet Gucci HA HA HA, som ble avduket under visningen av herremote i Milano nylig.

Kolleksjonen blir beskrevet som en «født fra et kreativt forhold som genererer seg selv fra underholdning og ender med et faktisk produkt», ifølge Vogue.

Harry styles teamer opp med gucci
Foto: Gucci

— Ideen om å jobbe sammen kom til meg en dag mens vi snakket i telefonen. Jeg foreslo å lage en «drømmegarderobe» med ham. Vi endte opp med en blanding av estetikk, fra 1970-tallets pop og bohemia til revisjonen av bildet av gentlemannen i et veltet minne om menns skredderarbeid, sier Alessandro Michele i en uttalelse.

— Harry Styles har en utrolig sans for mote, legger den kreative direktøren til.

Resultatet inkorporerer tradisjonell engelsk skreddersøm med et hint av romantikk og eksentrisitet, med alt fra dobbeltspente kåper i Prince of Wales-ruter til perlemor-knapper på skjortene. Livlige farger og mønster, bowlingskjorter og pysjamas med print. Kolleksjonen er uten tvil tydelig Gucci og Harry Styles.

harry styles teamer opp med gucci
Foto: Gucci

Guccis kreative direktør og Styles har vært nære venner siden Michele debuterte hos motehuset i 2015, og Styles tok fatt på det som skulle bli en enormt vellykket solokarriere.

Den britiske artisten ble utnevnt til ansikt utad for det italienske luksusmerket tilbake i 2018.

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Nyheten om dette samarbeidet kom dagen etter at Styles holdt konsert på Wembley Stadium, naturligvis kledd i Gucci. Han er imidlertid ikke ansikt utad for den nye kolleksjonen.

Foto: Gucci
Foto: Gucci
Foto: Gucci
Foto: Gucci

Navnet på kolleksjonen er duoens første initialer, men også måten de tradisjonelt har signert meldingene sine til hverandre på.

— HA HA HA er serienummeret til initialene til «Harry» og «Alessandro», men det er også den onomatopoetiske lyden av den skrevne essensen av en emoji, «det leende ansiktet», sier Gucci.

Les også: Nå er merket hennes her

Siste saker

Mest lest nå
Les mer