Nedtusjede Converse – Setter Demna Gvasalia i gang en ny trend?

Vetements-designer Demna Gvasalia har på kort tid posisjonert seg som en av de mest inspirerende stemmene i motebransjen, med et helt eget estetisk uttrykk. Klærne har gått som varmt hvetebrød, og det har krydd av bilder av kolleksjonene på Instagram.

I likhet med den hippe designeren Gosha Rubchinskiy forsyner Gvasalia seg grovt fra fatet med nostalgiske ungdomsreferanser, overdrysser plaggene sine med logoer og tekst, og styler alt med et russisk club-og hipsterkid preg.

I går gikk han med noe de aller fleste så seg ferdig med på ungdomsskolen. Utenfor Goshas herrevisning i Paris hadde nemlig Vetements-designeren på seg Converse han hadde skrevet på med tusj. 

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Bilde : Instagram.com/selfservicemagazine
Bilde : Instagram.com/selfservicemagazine

 

På tøyskoene har Gvasalia blant annet tegnet en stor Mercedes Benz-logo og skrevet «Vetements», «Our altan & hearts» og navnet på den russiske sangeren Zemfira i kyrilliske bokstaver. Med sin innflytelseskraft er det ikke overraskende om han nå har vekket en sovende trend.

Demna Gvasalia ble i høst håndplukket til å etterfølge Alexander Wang som sjefsdesigner hos Balenciaga.  Om få uker vil han vise sin første kolleksjon for merket, under moteuka i Paris.

Les også : Ny Balenciaga-designer kritiserer moteindustrien.