Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Ny Balenciaga-designer annonsert

Etter at Alexander Wang gjorde det klart at SS16 kolleksjonen var det siste han ville designe for Balenciaga, har det vært spekulert i hvem som ville ta over. Idag ble det annonsert at Vetements-designeren Demna Gvasalia er ny kreativ direktør for merket.

Vetements har de siste årene vært en av de mest populære visningene under moteuka i Paris. I likhet med den russiske designeren Gosha Rubchinskiys show i den franske hovedstaden, har Vetements skutt street-vibes og edge inn i lysets by. Gvasalia har tidligere jobbet både hos Louis Vuitton og Maison Margiela. Sistnevnte i 8 år, mens Margiela selv var sterkt involvert. 34-åringen er blitt kalt «Margiela’s spirit son», og man kan tydelig se den samme rebelske underground-estetikken hos Demna, som hos Margiela.

“Vi ville virkelig ha noen som hadde en klar visjon, og noen som kunne klare å stokke om på kortene»- sa Balenciagas CEO Isatelle Guichot i forbindelse med at nyheten slapp. «Jeg var kjempeimponert over hans evne til å se merket vårt med nye øyne, fra en helt ny synsvinkel… Både med tanke på attituten, hvordan siluettene skal se ut, hvor volumiøst det skal være»

Les også : Er Alexander Wang på vei ut av Balenciaga?

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

Siste saker

Mest lest nå
Les mer