Nå slipper IKEA denne – men er det for sent?

Alle lagde DIY-versjoner av det blå nettet for to år siden.

I april 2017 lanserte Balenciaga en stor, blå veske. Den var nærmest en tro kopi av IKEAs velkjente blå Frakta-nett. Plutselig ble nettet, som bare koster en femmer, supertrendy, og folk sydde det om til rumpetasker, hatter, sko og g-strenger, for å nevne noe.

På det tidspunktet kunne Gudrun Lægreid, senior kommunikasjonsrådgiver hos IKEA, fortelle Melk & Honning at de synes det var «morsomt og smigrende at produktene skaper kreativitet og inspirasjon for andre».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Balenciaga-designeren om hvorfor han lagde «Ikea-veska» til 20 000 kroner

BILDER: 1/@KAIKYLE 2/@ZHIJUNWANG 3/@NORDICSTYLEMAG

Nå, omtrent to år etter denne farsotten gikk som verst, har den svenske interiørkjempen bestemt seg for å lansere en bøttehatt basert på Frakta.

IKEA har nå nemlig sluppet Knorva – som ser ut til å være et omsydd Frakta-nett – via sin amerikanske nettbutikk, skriver Hypebeast.

Det ser ikke foreløpig ut som den svenske varehusgiganten har valgt å legge ut bøttehatten på sine norske nettsider. Er du likevel lysten på å skaffe deg et eksemplar av denne trendaccessoiren anno 2017, kan den bli din for den nette sum av 3,99 dollar, tilsvarende 33 norske kroner, på IKEA.com.

Les også: Her er Virgil Abloh sin IKEA-kolleksjon