Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
naimo campbell burberry

Stjernespekket i Riccardo Tiscis første julekampanje for Burberry

Kom i julestemning med Naomi og mamma Campbell.

Tradisjon tro kommer det erkebritiske motehuset Burberry med sin årlige julekampanje som nærmest setter startskuddet for julen i motebransjen. Årets julefilm markerer også Riccardo Tiscis første jul i sjefsstolen som han tok over etter Christopher Bailey tidligere i år. Etter at Tisci tok over stillingen som sjefsdesigner hos Burberry har det ledende motehuset fått et helt nytt monogram, som i årets julefilm går igjen i alt fra silkesjal til setene på toget.

Julefilmen fra Burberry har fått navnet «Close Your Eyes and Think of Christmas», og har blitt til i samarbeid med den britiske fotografen Juno Calypso. Julekampanjen hyller det typiske ved den britiske julen, med alt fra dårlig vær til familier som samles og tog som er forsinket.

I hovedrollene er skuespiller Kristin Scott Thomas, artist M.I.A, skuespiller Matt Smith, supermodell Naomi Campbell og Naomis mor, Valeria Morris-Campbell.

Det siste klippet i filmen som viser Naomi og og moren kledd i hvert sitt matchende sett med de klassiske Burberry-rutene er et samarbeid mellom Burberry og den britiske designeren Vivienne Westwood, som kommer  i butikk 6.desember.

Se årets julefilm fra Burberry her: 

https://youtu.be/QG0zqaUDOEE

Flere bilder fra kampanjen: 

burberry julekampanje

burberry-jul

burberry jul

campbell for burberry

Alle bilder: Juno Calypso for Burberry 

Les også: Norske Jennu på internasjonal modelltoppliste 

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer