Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dokumentar skal gi innblikk i designerens liv og karriere

Designeren Dries Van Noten er kjent for å holde seg unna søkelyset. Men nå, etter en del overtalelse, skal det komme en dokumentar som er dedikert til den belgiske designeren sitt liv og karriere.

Dokumentaren «Dries» følger Van Noten i løpet av et helt år hvor han arbeider med fire kolleksjoner, samt at vi får flere tilbakeblikk til hans karriere i bransjen over 25 år.

– Det tok meg lang tid å overtale Dries til å dele sin lidenskap, og kreative og intime verden foran kamera. Jeg fulgte ham et helt år, og jeg tror jeg kom så nærme som mulig på hans verden. Jeg håper resultatet er en veldig personlig innsikt til hans liv og karriere, forteller filmskaperen Reiner Holzemer til Variety.

I tillegg til innblikk i livet til den 58-årige designeren, vil dokumentaren også bestå av intervjuer med flere store motepersonligheter som Suzy Menkes og Iris Apfel.

«Dries», som kommer ut i løpet av 2017, vil legge seg i rekken med andre dokumentarer om designere, som blant andre «The Artist is Absent» om Martin Margiela og «Dior and I» om Raf Simons. Det er også en film om livet til Alexander McQueen rett rundt hjørnet.

Screen Shot 2016-11-02 at 10.27.33

Dries Van Noten i sitt studio. Foto via The Shelby

Les også: Forlater luksushus hun grunnla for 20 år siden

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer