Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Forlater luksushuset hun grunnla for 20 år siden

(TUMBLR)

(TUMBLR)Det begynner å bli vanskelig å ramse opp alle motehus som har omrokkert på designere bare det siste halvåret, men vanskeligere skal det visst bli.

For neida, det er visst ikke på tide å slå seg til ro med de fordelingene etter at Alber Elbaz blant annet måtte forlate Lanvin, Dior fikk seg en ny designer, Heidi Slimane stakk fra Saint Laurent og norske Peter Dundas nå nylig sa adjø til Cavalli.

Les også: Dette synes de internasjonale street style-fotografene om Oslo Runway

Ifølge i-D Magazine lar Consuelo Castiglioni nå noen andre ta over Marni, merket hun med ektemann og forretningspartner Gianni Castiglioni startet opp for over 20 år siden. Fotsporene etterfølges av Francesco Risso som tidligere har jobbet med Prada sin kvinneavdeling.

– Dette har vært hektiske og spennende år som absorberte all min energi til å kreere et prosjekt jeg er stolt av. Takk til den konstante støtten fra familien som har tillatt meg å være tro til min idé – jeg bygde et brand med en presis og gjenkjennelig identitet. Tiden har nå kommet til å dedikere mseg selv til mitt private liv, forteller Castiglioni i en pressemelding der hun takker alle som har hjulpet til underveis.

I et eksklusivt samarbeid med Zalando tolker Marni merker som Dr. Martens, Reebok, Timberland og Vans. Tilgjengelig 27. oktober.

I et eksklusivt samarbeid med Zalando tolker Marni merker som Dr. Martens, Reebok, Timberland og Vans. Tilgjengelig 27. oktober.Les også: London-basert designer døde brått i dag

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer