Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bella Hadid blir skuespiller
Foto: Instagram /@bellahadid

Nå debuterer Bella Hadid som skuespiller

Kan mer enn å gå på catwalken.

Modell og moteikon Bella Hadid debuterer som skuespiller. Den 25 år gamle toppmodellen har fått en rolle i Hulu-serien Ramy.

Modellen blir med i showet sin tredje sesong, men det er ikke bekreftet hvilken rolle hun vil få – om det er en karakter eller om hun skal spille seg selv, ifølge The Hollywood Reporter.

Ramy er en serie som er skapt av og med hovedrollen Ramy Youssef, og er løst basert på egne erfaringer som en førstegenerasjons egyptisk amerikansk muslim.

Vi følger den titulære karakteren mens han navigerer seg i tusenårslivet fra sin delte forstad i New Jersey, og sjonglerer med tro og livsstilsvalg.

Det er ikke mye som er kjent om programmets tredje sesong, men The Hollywood Reporter rapporterer at vi i sesong tre vil følge Ramy og hans familie når de er tvunget til å konfrontere å ha levd et liv dedikert til verdslige bekymringer og i noen tilfeller løgner, mens Ramy nesten forlater sin åndelige reise, i stedet for å dedikere seg til hans og onkelens diamantvirksomhet.

Les også: Angrer på at hun fikset på utseendet sitt som 14-åring

Bella Hadid deler selv gladnyheten med sine følgere på Instagram. Gratulasjonene har strømmet inn og fansen har vist stor glede over nyheten.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Bella 🦋 (@bellahadid)

Søsteren Gigi Hadid utrykker engasjement og skriver «Sooooo excited !!!!!!!!».

En fans skriver «Skaffer meg Hulu nå, kun for deg», mens en annen skriver «Så stolt av deg. Kan ikke vente med å se deg på skjermen».

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry

Allerede tilbake i 2017 viste Bella Hadid interesse for skuespill. Under et intervju med InStyle sa hun at «Med skuespill kan du vise mer av hvem du er. Jeg måtte få tak i ADDen min, men ellers tror jeg det ville vært gøy».

Hun er imidlertid ikke den eneste i familien som er aktuell med ny jobb. Også storesøsteren Gigi Hadid blir å se på Netflix fremover i denne serien.

Les også: Blir dette den neste suksesserien?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer