Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gigi Hadid blir programleder
Foto: Instagram/@gigihadid

Gigi Hadid blir programleder for Netflix-moteserie

Toppmodellen tar over stafettpinnen etter en annen kjent moteprofil.

Gigi Hadid er på få år blitt en av verdens største toppmodeller. Sammen med modellsøsteren Bella Hadid har hun kapret mang en stor motekampanje og visning for noen av verdens største motehus.

Høsten 2020 fikk den amerikanske modellen barn sammen med sin daværende kjæreste, tidligere One Direction-medlem Zayn Malik. De to gjorde det imidlertid slutt i fjor. Tilværelsen som småbarnsmamma og toppmodell hindrer henne ikke i å utvide CV-en.

Nå blir Gigi Hadid å se på tv.

Nærmere sagt på Netflix, i rollen som programleder for moteserien Next in Fashion, ifølge Glamour.

26-åringen skal co-hoste serien sammen med Tan France, den britisk-amerikanske designeren som fikk sitt store gjennombrudd i tv-serien Queer Eye.

Next in Fashion er en motekonkurranse på Netflix hvor designere teamer opp for å konkurrere om en pris på 250 000 dollar. Første sesong ble ledet av den britiske moteprofilen Alexa Chung i januar 2020, men ble kansellert etter kun én sesong.

Designere som Tommy Hilfiger, Phillip Lim, Prabal Gurung, Christopher Kane og supermodell Adriana Lima var alle med i første runde, ifølge Glamour.

Gigi Hadid og Tan France skal ha møtt hverandre for første gang over en video call med Eva Chen, som var med som dommer i første sesong av Next in Fashion.

Både Hadid og France delte nyheten på Instagram nylig med det samme innlegget. Der er det liten tvil om at serien (og ikke minst programleder-paret) har mange fans som gleder seg til en ny sesong.

Innlegget har i skrivende stund fått over 1,8 millioner likes.

Les også: Puss opp med smykkedesigner Martine Breen

Les også
STILORAMA: Sara Flaaen Licius

Siste saker

Mest lest nå
Les mer