Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Modellmamma deler suksessoppskriften

Yolanda Hadid vil hjelpe unge modellspirer med å nå drømmen sin.

Hadid kan skryte på seg at hun har fått alle de tre barna sine til å kunne smykke seg med tittelen supermodell. Søstrene Gigi (22) og Bella Hadid (21) er blant verdens mest ettertraktede modeller og har gjennom de siste årene prydet flere forsider på store motemagasiner som Vogue og Harpers Bazaar og gått visninger for store motehus som Chanel og Victoria’s Secret.

Yngstemann i den suksessfulle søskenflokken er Anwar Hadid på bare 18 år, men han kan også skryte på seg flere prestisjetunge forsider av Teen Vogue, Vogue Man og L’Offisiel Hommes. I tillegg til flere prestisjeforsider har han gått for store motehus som Ralph Lauren og Tommy Hilfiger.

Yolanda Hadid sammen med datteren Gigi under inspillingen av det nye reality-konseptet. Foto via C&E Networks

Yolanda Hadid var selv en ettertraktet supermodell på 80- og 90-tallet og det er ikke til å legge skjul på at hun har gitt disse genene videre til alle de tre barna sine.

At Hadid har modell-talent er ikke til å skyve under en stol og dette vet hun hvordan hun kan utnytte til sin fordel. Du kjenner kanskje igjen Hadid fra flere sesonger av realityserien Real Housewifes of Beverly Hills. Nå fortsetter hun karrieren i et reality-show, men denne gangen som programleder for et en ny modell-konkurranse.

Her har fans av seriene Americas Next Top Model noe å glede seg til.

Harpers Bazaar skriver at Yolanda Hadid lanserer sitt eget program hvor hun skal trene opp unge håpefulle til å klare det i modellbransjen.

Programmet som har fått navnet Making a model with Yolanda Hadid og vil sendes på TV i Amerika fra 11.januar 2017.

Her får vi se hvordan Hadid trender, underviser og utfordrer seks par med tenåringer som ønsker å gjøre karriere som modell.

– Med nok følgere på sosiale medier, kan dagens it-jente blir morgendagens supermodell, sier Hadid i traileren til programmet. 

Hovedbilde: A&E Networks 

Les også: Turbanen er blitt trendy – Ok å bruke eller kulturell appropriasjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer