Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Emily Ratajkowski debuterer med bok
Foto: Instagram/@emrata

Modell og megainfluenceren Emily Ratajkowski debuterer med bok

– Knusende ærlig.

Det er ingen tvil om at Emily Ratajkowski har mange jern i ilden om dagen. Snart kan den amerikanske modellen, skuespilleren, influenceren, aktivisten og businesskvinnen legge også forfatter til på merittlisten sin.

Tidligere i høst publiserte 29-åringen det personlige essayet Buying Myself Back i New York Magazine, hvor hun åpent og ærlig tar opp temaer som seksuell trakassering, maktmisbruk og overgrep som hun er blitt utsatt for.

Nå kommer debutboken hennes også.

Ratajkowski delte selv nyheten med sine 26 millioner følgere på Instagram.

«Så glad og ydmyk over å kunne annonsere at boken min med essayer som heter My Body vil bli publisert av Metropolitan Books. Det er surrealistisk å skulle jobbe med et forlag som har publisert så mange skribenter som jeg beundrer», skriver hun i innlegget, og nevner skribenter som Noam Chomsky og Edward Snowden.

«Nå er det på tide å komme i gang», avslutter hun.

Emily Ratajkowski debuterer med bok
Foto: Instagram/@emrata

– Emily Ratajkowski avslører seg som knusende ærlig, nyansert og sterk

Man må imidlertid smøre seg med tålmodighet. Debutboken til Emily Ratajkowski vil ikke bli publisert før i 2022, skriver Vogue.

Boken vil fokusere på «hva det betyr å være kvinne og en vare, hvordan menn behandler kvinner og hvordan kvinner tillater det», ifølge Metropolitan Books.

– Emily Ratajkowski avslører seg som knusende ærlig, nyansert og sterk – jeg er ikke overrasket over at hun først og fremst ser på seg selv som skribent. Jeg beundrer også hvor frittalende hun er, hvor politisk, og hvor uredd hun er – for en styrke hun kommer til å være, sier Metropolitan-redaktør Sara Bershtel.

Emily Ratajkowski på tur med hunden sin i New York i september. Foto: Dia Dipasupil/GC Images

29-åringen er ikke fremmed for å snakke ut om vanskelige ting. Tidligere i år åpnet hun opp om depresjon fra hjemmekarantene. I en ærlig Instagram-post avslørte hun at fjoråret var et av de vanskeligste årene i hennes liv.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

I 2017 startet amerikaneren klesmerket Inamorata Women kjent for bikinier og badedrakter. I 2019 lanserte hun en mer formell kolleksjon – som ble utsolgt på rekordtid.

Les også: Supermodellene har fått en «nerdete» hobby

Siste saker

Mest lest nå
Les mer