Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mitt skjønnhetsunivers: Sophie Elise

 Akkurat i dag kunne jeg ikke brydd meg mindre om dagens skjønnhetsideal.

I vår faste spalte «mitt skjønnhetsunivers» snakker vi med forskjellige personer om deres forhold til dagens ideal med tanke på skjønnhet, og produktene de bruker for å føle seg litt skjønnere. Denne gangen har vi snakket med hele Norges bloggdronning Sophie Elise.

Hva legger du i skjønnhet?

Skjønnhet for meg kommer fra innsiden, og det mener jeg virkelig. De jeg ser på som vakrest er de med et hjerte av gul.

Du har fem minutter foran speilet før du må løpe om morgenen. Hva gjør du?

Jeg har nesten alltid bare fem minutter, hehe. Pusser tennene, setter håret opp og tar på solfaktor

Hvilke produkter inngår i din hudpleie-rutine?

Jeg bruker solfaktor 50 hver eneste dag, fuktighetskrem og sminkefjerner fra Glo Minerals.

Bilde 1: Foundation fra Max Factor. Foto: Sophie Elise/ Bilde 2: Foto: Joakim Kleven

Hvilke fem sminkeprodukter digger du mest og hvorfor?
Jeg elsker Max Factor Skin Luminizer foundation som jeg har brukt i flere år (men som nå dessverre går ut av produksjon), øyenskygge fra Kylie Cosmetics, contouring powder fra NYX, highlighter fra The Balm og så digger jeg leppestiftene fra H&m sitt eget merke. For at jeg skal like et produkt må det holde godt igjennom hele dagen og være drøy i bruk.

Hva er dine beste tips for å holde huden ung og fresh?

Bruk solfaktor, ikke røyk, og så tar jeg sprøyter med c-vitamin og fukt en gang i halvåret. Det er en helt sykt bra behandling.

Hva er din signaturparfyme og hva liker du med den?
Jeg har ingen. Jeg kjøper parfymer helt manisk hver gang jeg er på taxfree og ender med å ikke bruke noen av dem..

Highlighter fra The Balm/ Countouring Powder fra Nyx/ Leppestift fra H&M/ Øyeskygge fra Kylie Cosmetics/ Tørrshampo fra Batiste. Foto: Produsentene/@sophieeliseblogg

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?
Tørrsjampo fra Batiste!!

Les også
M&H toppliste: Julepynt

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?
Jeg klipte av meg håret da jeg var 14 og det har egentlig aldri blitt særlig langt etter det..

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? Hva er den største kampen du har måtte ta med deg selv? Har det forandret seg med alderen?
Akkurat i dag kunne jeg ikke brydd meg mindre om dagens skjønnhetsideal. Jeg vet hva jeg synes er fint, og så forholder jeg meg til det. Den største kampen jeg må ta med meg selv er å ikke bli usikker om jeg kommer inn i et rom med mange som er pene, da må jeg ta tak i meg selv og minne meg på at det er jo bare fint å se på fine folk, og andres skjønnhet gjør ikke meg stygg. Jeg har definitivt blitt tryggere på meg selv etterhvert som årene har gått og jeg blir også mer avslappet når det kommer til utseende.

Les også:

Mitt skjønnhetsunivers: Marthe Kveli Valeberg

Mitt skjønnhetsunivers: Anniken Jørgensen

Mitt skjønnhetsunivers: Artisten Dagny

Siste saker

Mest lest nå
Les mer