Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers: Gisella Francisca
Foto: Instagram @gisellafrancisca

Mitt skjønnhetsunivers: Gisella Francisca

– Du var født som en original, ikke dø som en kopi!

Hvem er du? 

– Jeg er Gisella Francisca, en makeup-lærer og lifestyle-innholdsskaper i Oslo. Jeg jobber for å få inn med mangfold i mote- og skjønnhetsbransjen, for eksempel gjennom kursene mine om melaninrik hud på institusjoner som Nasjonalteatret.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet handler for meg om selvuttrykk. Siden jeg er stjernetegnet vekten, er skjønnhet en del av min velvære på den måten at jeg trenger å omgi meg med vakre ting for å føle at jeg lever godt. Det er også viktig for yrket mitt.

– For meg er det også mye vakkert i snillhet, generøsitet, omsorg, rettferdighet og god energi, forteller Gisella Francisca.

Foto: Instagram @gisellafrancisca

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Maisam Mahdi

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– I hovedsak toner og peeling-produkter som jobber med tekstur og å fornye overflaten. Jeg elsker dem, men jeg overdriver kanskje også litt bruken av det i blant, hehehehe.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Concealer, mascara og lipbalm. Man kan gjøre en kjapp look med dette, fordi de er litt multi-purpose.

– Jeg bruker Conceal and correct palette fra Mac Cosmetics i ‘medium dark’, Chocolit heat lipgloss fra Fenty Beauty og La Bouche Rouge sin mascara. Sistnevnte er en ny favoritt. Ble helt solgt første gang jeg prøvde den, rett og slett.

Foto: Instagram @gisellafrancisca

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Oi, det er vanskelig å si! Føles som å velge mellom barna mine. Men jeg ville nok sagt color correction. Det er nok min holy grail.

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

– Jeg sminker meg aldri uten dette, fordi de fjerner alle uønskede skygger på huden.

Hva er din signaturparfyme?

– Jo Malone’s Earl Grey & Cucumber brukt sammen med English Pear & Fresie.

– De siste årene har jeg også byttet på å bruke dette og Aerin Lauder sin Rose de Grasse. Jeg elsker fruktige og freshe parfymer, de typene som får meg til å føle at det er sommer på huden min året rundt.

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Du var født som en original, ikke dø som en kopi!

– Makeup-trender er gøyale, men ikke alt er for alle. Finn din stil, hyll individualitet og sett ditt eget preg på alt du gjør.

Foto: Instagram @gisellafrancisca

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg bleket håret platinablondt etter å ha hatt det helt naturlig i over 30 år!

– Ikke det beste for håret mitt akkurat, men absolutt den kuleste looken jeg har hatt.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Jeg velger å ikke gjøre det! Jeg synes det er skikkelig trist at alle unge jenter ser så like ut nå. Og enda verre; at de tar helserisikoer ved å gjennomgå plastisk kirurgi og behandlinger som får dem til å se ut som kopier. Det er helt vilt i mine øyne.

– På den andre side skjønner jeg at det er vanskelig å ikke bli påvirket av algoritmene på sosiale medier, for de dikterer jo hvordan du ser ting, påvirker smaken din, estetikken din og helt til sist hvor mye du elsker deg selv.

Les også
Huawei lanserer sin mest avanserte smartklokke noensinne: GT 3 Pro

– Med plattformen min er målet å vise fordelene ved individualitet og samhold. Jeg har troen på et samfunn der å være annerledes hylles og mangfold ER selve agendaen.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Amie Therese Hagen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer