Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Amie Therese Hagen
(Foto: Instagram @amietheresehagen)

Mitt skjønnhetsunivers: Amie Therese Hagen

– Alle som kjenner meg vet at jeg prioriterer å sove ekstremt mye.

Hvem er du?

– Jeg heter Amie, er 27 år og fra Bergen. Jeg jobber for tiden som modell og bor i Oslo. Også er jeg utdannet økonom og har en deltidsjobb ved siden av.

– Jeg er en ganske spontan og aktiv person, som elsker å ha mange baller i luften. Av og til litt for mange. 

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg handler det hovedsakelig om utstråling og hvordan du bærer deg selv. Alle er skjønne på sin egen måte, vi bare utstråler og tolker det ulikt. Personlighet har også mye å si.

– Har du en god personlighet skinner det rett igjennom. 

For Amie handler skjønnhet om utstråling (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Huden min tåler det aller meste, så jeg er heldig der. Jeg elsker å teste nye ting og har aldri hatt en fast hudpleierutine. Men jeg starter som regel dagen med iskaldt vann, toner, serum, fukt, og avslutter alltid med solfaktor 30-50++.

– På kvelden bli hudpleie mer selvpleie for min del. Jeg elsker ansiktsmasker, og kan gjerne sove med dem på. Ansiktsoljer er absolutt et must, og jeg har nylig begynt å bruke det sammen med en Gua Sha.

– Om vinteren er jeg helt avhengig av å bruke tan drops. Det gir meg ikke så mye farge, men holder på sommergløden. For tiden er jeg obsessed med Glam Glow Mega Illuminating Moisturizer, Elixir Niactil 4%, Filorga Oxygen-Glow Eyes og Fenty skin Moisturizer SPF 30. 

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry
Amie forteller at hun elsker å teste nye hudpleieprodukter (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Mac Face and Body Foundation er favoritten min. Jeg har brukt denne foundationen i mange år og kommer alltid tilbake til den. Akkurat nå har jeg et lite lager liggende. Jeg elsker at man selv bestemmer dekkevnen. Varmer du den opp i hendene dekker den nesten alt, men om du blander inn litt settingpudder så blir den litt mindre dewy også.

– Schwarzkopf got2b Glued 4 Brows & Edges. Jeg har ganske tynne bryn med lite hår, og er ute etter en laminert og fluffy look. Dette er det eneste brynsproduktet som holder på brynene mine. Den er helt fantastisk og varer hele dagen.

– Fenty Beauty Diamond Bomb i alle fargene! Jeg elsker glitter og en glossy look. Man ser med en gang så frisk og fresh ut. 

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Jeg har ganske kombinert og oljete hud, som fort kan få små utbrudd som må roes ned.

– Dette ansiktsvannet har aldri sviktet meg, sier Amie Therese Hagen.  

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid er Amie sitt «holy grail»-produkt (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hva er din signaturparfyme?

– Giorgio Armani Because It’s You. Jeg elsker en søt duft med hint av musk.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Søvn! Mange timer ekstra av det! Det gir en fresh, sunn og energisk utstråling. Alle som kjenner meg vet at jeg prioriterer å sove ekstremt mye. Kroppen må få riktig med tid til å reparere seg og lade opp til neste dag.

– Og når du ikke sover: bruk SPF! 

Amie sitt beste skjønnhetstips er å få nok søvn (Foto: Instagram @amietheresehagen)

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg har tidligere tatt vippelaminering flere ganger for å rette ut vippene mine. De har sikkelig krøll, så lengden forsvinner helt. 

Les også
Stilorama: Emilie Skolmen

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Det er et ganske komplisert elsk/hat forhold. Alle blir jo påvirket til en viss grad, kanskje mer enn man selv ønsker. Man må bare være flink til å koble av og bli ordentlig glad i seg selv. Nåtidens skjønnhetsideal er også litt uklart for meg. Det er så store kontraster, ulike meninger og raske trender. Jeg fokuserer heller på de tingene som gir en god følelse og og et hint av lykke.

– Skjønnhet handler jo tross alt om din personlige utstråling, sier hun.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Angelica Sophie Thorsen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer