Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
M&H toppliste: 10 bikinier og badedrakter til sommeren
Foto: Instagram/ @laurengracelife

M&H toppliste: 10 bikinier og badedrakter til sommeren

Badetøyet vi ønsker oss nå.

Det er ikke lenge til det offisielt er sommer og badesesongen endelig er i gang. Kanskje har du allerede badet i år? Vi har jo tross alt hatt noen dager med badetemperaturer allerede.

Men nå som sommeren nærmer seg med stormskritt passer det utmerket å unne seg litt fint badetøy. En stilig badedrakt eller søt bikini er alfa og omega på denne tiden av året.

Vi har samlet noe av det fineste av badetøy på markedet akkurat nå.

Badetøy vi ønsker oss nå.
Badedrakt med mønster, ca. kr 2142 fra Isabel Marant

Isabel Marant kan å designe fine badedrakter.

Det franske it-merket har ikke bare spreke kjoler og skjørt, men også superfine badedrakter. Og i likhet med klærne har også badetøyet fine og fargerike mønstre, slik som denne asymmetriske badedrakten.

Badetøy vi ønsker oss nå.
Sort badedrakt uten stropper, kr 299 fra H&M

Om du heller er på utkikk etter en enkel og fin badedrakt, er denne fra H&M uten stropper og med åpen rygg et godt alternativ. En sort badedrakt er alltid en god idé.

Grønt er skjønt – også på stranden.

Grønt har lenge vært en av de mest trendy fargene, og det ser ikke ut til å endre seg med det første. Hos blant annet Gina Tricot finner du stilige bikinier i nettopp grønt.

Rosa bikinitopp med sløyfe, kr 299 fra Mango

Rosa slår heller ikke feil, eller kanskje du til og med vil blande ulike farger? Hos blant annet Mango får du kjøpt bikinioverdeler og bikiniunderdeler separat, så da er det bare å mikse og matche!

Lilla bikini fra Hunza G, kr 1800 fra Me & My Cousin

Hunza G er blitt det nye it-merket innen badetøy.

Du fikk helt sikkert opp masse bilder av badetøyet fra Hunza G i feeden din i fjor sommer, og populariteten ser ikke ut til å forsvinne. Det bærekraftige britiske merket lager nemlig fint og fargerikt badetøy med filosofien one size fits all.

Hunza G ble opprinnelig grunnlagt på 80-tallet og står faktisk bak den ikoniske blå og hvite cut out-kjolen Julia Roberts har på seg i Pretty Woman.

Bikinier med blomstermønster er alltid en sikker vinner på sommeren. & Other Stories og det danske merket Beck Söndergaard har flere søte varianter å velge mellom.

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona
Sort badedrakt med dyp utringning og knyting i nakken, kr 1299 fra Envelope1976
Blomstrete badedrakt, kr 1595 fra Ganni

Badedrakt fortsetter å være populært.

Det er kanskje ikke like praktisk når du skal sole deg, men ingen kan nekte for at en fin badedrakt tar seg veldig godt ut på stranden. Det norske merket Envelope1976 lager enkle og minimalistiske badedrakter, som denne med dyp utringning og knyting i nakken. Om du vil ha en litt sprekere variant liker du kanskje denne fra det danske it-merket Ganni?

Bikini fra Missoni, ca. kr 2946 via Net-a-porter

Det italienske merket Missoni er kjent for sitt fine og fargerike sikksakk-mønster, som tar seg like godt ut på håndklær og møbler som på badetøy.

Les også: 9 vårlige parfymer vi ønsker oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer