Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fikk Kim Kardashian fake hår i gave?
Kim Kardashian under the Met Gala. Foto: NDZ/Star Max/GC Images via Getty

Mener Kim Kardashian ikke ødela den ikoniske Met Gala-kjolen

Kjoledramaet fortsetter.

Kim Kardashian satte sinnet i kok hos flere da hun troppet opp i en glitrende nakenkjole på den røde løperen under the Met Gala i New York. Tilhørende ingen ringere enn ikoniske Marilyn Monroe.

– Jeg er ekstremt skuffet over å se denne 60 år gamle ikoniske kjolen bli brukt offentlig, sier Marilyn Monroe-biograf Michelle Morgan til New York Post.

Kim Kardashian er berømt for sine former – men måtte imidlertid gå ned syv kilo på tre uker for å i det hele tatt klare å komme inn i kjolen.

Likevel fikk hun ikke glidelåsen helt igjen, og måtte dekke åpningen med en hvit pels.

kim og pete
Kim Kardashian og Pete Davidson. Foto: James Devaney/GC Images via Getty

For å unngå skader på kjolen, fikk 41-åringen kun bruke kjolen i noen minutter på den berømte motefesten. Etterpå skiftet hun til en kopi av kjolen.

– Jeg har ekstremt stor respekt for kjolen og hva den betyr for amerikansk historie. Jeg ville aldri ha sittet eller spist i den eller tatt noen sjanser som kunne ha ødelagt den, sa hun til Vogue.

Likevel har ryktet spredd seg den siste uken om at kjolen ble ødelagt da Kim Kardashian brukte den på the Met Gala.

Det er Instagram-kontoen @marilynmonroeollection som blant annet har delt bilder av den ikoniske kjolen før og etter Kim Kardashian brukte den, ifølge Hypebae.

På bildet som skal være tatt 12. juni i år ser man at flere krystaller enten har falt av eller henger fra stoffet. Materialtet ser også ut til å ha blitt strukket og ødelagt ved glidelåsen.

«Så mye for å ‘holde på integriteten til kjolen og bevaringen av den’. @ripleysbelieveitornot, var det verdt det?», skriver kontoen drevet av Marilyn Monroe-ekspert Scott Fortner og sikter til Ripley’s Believe It Or Not Museum, som eier kjolen og lånte den bort til Kim Kardashian for anledningen.

Motebransjens vaktbikkje, Diet Prada, la nylig ut bilder av det som også skal være en skadet skulderstropp på kjolen, ifølge Grazia.

Nå har Ripley’s kommentert ryktene om at Kim Kardashian ødela kjolen.

«At Kim Kardashian brukte kjolen har blitt heftig bestridt, men hun ødela ikke plagget i løpet av den korte tiden hun brukte det på the Met Gala», skriver museet i et innlegg på sin Instagram-konto.

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

Videre forklarer museet at i en rapport fra 2017 skal kjolen ha hatt flere løse sømmer.

«Dette er ikke overraskende med tanke på hvor delikat materialet er».

Les også: Kendall Jenner lanserte sin egen tequila – nå koker nettet

Siste saker

Mest lest nå
Les mer