Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @Matildadjerf

Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine’s Day

Be my Valentine?

Mandag 14. februar er det Valentine’s Day.

Enten du er av den romantiske typen eller skikkelig anti-kliss, er dette uansett en gylden mulighet til å fortelle hvor mye din utvalgte – eller crushet – betyr for deg.

Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine's Day
(Foto: Instagram @sarahbahbah)

Les også: Blir denne dating-trenden en av årets største?

Men kjenner du at du står litt fast i hva du skal finne på?

Fortvil ikke. Her kommer Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine’s Day:

Kino

En klassikker – og ganske romantisk. Hvis du skal på date med en du ikke kjenner så godt, så er dette et safe valg. Det blir ikke noe klein stillhet, og etter kinoen kan dere obviously prate om filmen hvis samtalene ellers skulle gå treigt.

Frokost på senga

Hva er vel en bedre start på dagen? Gjør det lille ekstra for hverandre. Kok kaffe og lag en deilig frokost med egg, avocado og nystekte rundstykker. Eller ta deg tid til å lage pannekaker. Det er ikke mer som skal til!

Ja takk. (Foto: Instagram @sultnegutter)

Ut å spise brunsj

Det er jo ikke sånn at man bare må spise middag ute, en deilig brunsj eller lunsj er også helt ypperlig. Hvis begge har en hektisk og travel kveld på hver sin kant, så kan det være fint å sette av to timer til å nyte et måltid sammen ute på dagen.

Paint and sip

Vær kreative sammen. Kjøp inn maleutstyr og vin – and all is good. Lag lapper med ulike ideer om hva dere skal male og trekk. Det kan rett og slett bli ganske morsomt. Eller så kan dere male hverandre. Kan bli et overraskende resultat, på både godt og vondt.

Vin og middag

Ingenting er så romantisk som å lage en skikkelig god middag sammen. Kanskje på tide å prøve og lage hjemmelaget pasta? Yes plis. Litt vin til maten skader heller ikke og kan få frem den gode samtalen.

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

Dekk bordet og tenn lys – stemningen er satt.

(Foto: Instagram @sultnegutter)

Piknik hjemme

Temperaturen ute egner seg ikke for piknik i parken enda, så da kan man like så godt gjøre det inne i stua. Maten må ikke bare spises rundt spisebordet. Legg tepper og puter på gulvet, tenn lys og lat som at dere er et annet sted enn i stua hjemme. Ganske romantisk, om vi så får si det selv.

Hjemmekino

Hvem har sagt man må se på film i på kino, sofaen eller senga? Hvorfor ikke lage et koselig teltfort for å se på film. Finne fram lys, tepper og dyner – gjøre noe mer ut av det. Litt barnslig, mest koselig.

Eller så funker også hjemmekino, en litt enklere variant. Finne frem prosjekter, dyner, kjøpe takeway og snacks. Lover kosegaranti.

Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine's Day
Ta med dyna i soafen og snuggle up! (Foto: Instagram @Matildadjerf)

En natt på hotell

For de som er litt extra av seg – og har litt ekstra på kontoen også – bør benytte anledningen til å booke en natt på hotell. Da får man kommet seg bort fra vante omgivelser, koblet av, glemt den ellers så travle hverdagen og bare brukt tiden på hverandre.

Netflix & Chill

Enkelt og greit. Må ikke kjenne hverandre så godt for å få til dette. Har du en tinderdate som du ikke har som hensikt at skal føre til noe seriøst, er dette en passende ting å gjøre på Valentine’s day. Vi heier på deg!

Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine's Day
(Foto: Instagram @vetments_official)

Og du, har du ikke kjæreste i år heller? Don’t worry! Her kommer noen tips til hva du kan kjøre på kjærlighetens dag.

Gjør akk det du vil!

Det er lov å synes synd på seg selv på Valentine’s day, i hvert fall hvis du er den eneste single i vennegjengen. Spis Ben & Jerry’s hele dagen, om det er det du føler for.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Eller kanskje kjøp den jakka du har sikla på i en måned nå, cause you deserve it. Eller dra ut på byen, dans og enjoy life. For kanskje du finner din fremtidige partner der?

Ut på byen med de single vennene? (Foto: HBO)

Dra på treningssenteret

De fleste som befinner seg på treningssenteret etter kl. 17 på Valentine’s Day er som regel single. En ganske fin måte å finne ut om gymcrushet ditt er taken eller ikke. Eller du kan få ut litt aggresjon hvis du er frustrert over singeltilværelsen.

Work on yourself

Du må ikke ha noen andre for å ha det bra. Du må ha det bra med deg selv, før du kan ha det bra med noen andre. Det er en klisjé, men det betyr ikke at det ikke stemmer.

Hvis du vet at du har en vei å gå der, sett av noen timer til å skrive ned litt tanker og følelser, ta deg et langt bad, ring en venn, book terapi, gå en tur, gjør noe du liker og si fine ting til deg selv.

Self love er viktigst <3

Melks beste tips til ting å gjøre på Valentine's Day
(Foto: Netflix)

Send en melding

Send en hyggelig melding til venner du setter pris på. Hvis det er lenge siden du har hørt fra de, gi lyd fra deg og hør hvordan de har det. Kanskje det er det som gjør dagen deres. En melding kan bety mer enn du aner.

Les også: Nå kan du blokkere eksen på Tinder

Siste saker

Mest lest nå
Les mer