Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå kan du blokkere eksen på Tinder
Kim Kardashian og Paris Hilton i 2006. Foto: Gregg DeGuire via Getty

Nå kan du blokkere eksen på Tinder

Og familiemedlemmene dine.

Etter over et år i mer eller mindre koronalockdown med stengte barer og andre steder man kanskje vanligvis ville ha møtt the one, er det nå høysesong for post-pandemi dating. Og ikke minst Tinder.

Den populære dating-appen har selvfølgelig vært flittig brukt også under pandemien. Men nå er det enda lettere å kunne møtes via appen og i det virkelige livet.

Nå lanserer Tinder en ny funksjon til glede for mange brukere.

Hater du følelsen når du støter på en eks, et skikkelig mislykket one night-stand eller kanskje et familiemedlem eller en av foreleserne dine på Tinder?

Med den nye funksjonen Block Contacts kan man nå faktisk blokkere de man ikke ønsker å se i appen når man skal sveipe mot høyre eller venstre, ifølge i-D.

Bedre sent enn aldri, sier vi.

40 prosent av Tinder-brukere skal ha funnet eksen sin på appen, nesten 25 prosent skal ha møtt på et familiemedlem og 10 prosent skal ha sett professoren sin, ifølge en studie.

«Vi kan kanskje ikke redde deg fra pinlige møter på kaféen. Men vi gir deg mer kontroll over opplevelsene dine på Tinder», sier Bernadette Morgan, Group Product Manager of Trust & Safety i Tinder i en pressemelding.

Tanken er også at de som har opplevd et voldelig eller giftig forhold skal kunne slippe å bekymre seg over å bli stalket av eksen sin på appen.

Man må imidlertid gi dating-appen tilgang til kontaktlisten sin og det kan dermed oppstå data privacy-situasjoner. Tinder påstår imidlertid at denne informasjonen ikke skal gis til tredjeparter og kun er for blokkerings-formålet.

Les også: Fått med deg den nyeste frokosttrenden på TikTok?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer