Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Maanesten åpner fire nye butikker i Norge
Det danske smykkemerket åpner fire nye butikker i Norge (Instagram/maanestennorge)

Maanesten åpner fire nye butikker i Norge

– En sjanse å ta.

Du kan ikke ha unngått å få med deg det danske smykkemerkets inntog i Norge. Aller først på Instagram via influencere som har trykket merkets sirlige design til sitt bryst, så da de åpnet sin første butikk i Norge tilbake i 2018, den neste på «luksuskjøpesenteret» Valkyrien på Majorstua i Oslo og så ytterligere tre til – denne gangen også utenfor hovedstadens grenser.

Nå ekspanderer Maanesten ytterligere i Norge, og åpner fire nye butikker.

Det skjer allerede i løpet av denne våren. De nye butikkene åpnes i Trondheim, på Strømmen Storsenter og på Steen & Strøm i Oslo.

– Trondheim faller som et naturlig valg som by nummer fem, sier Ida Jensen, Country Manager i Maanesten Norge.

– I tillegg har vi selvstendige butikker flere plasser i Oslo sentrum og mot vest, men ingen mot øst. Derfor ble Strømmen et naturlig valg for oss, som også er et område i vekst.

I samarbeid med Promenaden åpner de også på Steen & Strøm etter å ha hatt en pop-up der i 2019.

Ida Jensen er Country Manager i Maanesten Norge (Instagram/maanestennorge)

– Vi har vokst fra én til syv butikker på mindre enn tre år, med fire nye på vei. Vi er særdeles heldige og takknemlige for at Maanesten har blitt så godt mottatt i Norge, sier Jensen.

– Til tross for en svært vanskelig og utfordrende tid med stengte butikker, har vi hatt en kjemperespons fra våre kunder så langt. Korona har selvfølgelig påvirket Maanesten i form av at flere av butikkene frem til nå har måtte holde stengt. Sånn sett er vi heldige i forhold til at vi også både har nettbutikk og klikk og hent i flere av våre butikker.

– Likevel er det klart at å åpne nye butikker under en så usikker tid vil være en sjanse å ta, og at det ville være en utrolig kjedelig situasjon dersom vi ikke får åpnet dørene for kundene våre. 

I tillegg til de nye åpningene her hjemme, sikter det danske smykkemerket seg også inn mot nye markeder internasjonalt.

– For tiden er vi i en prosess der vi åpner opp for Maanesten i flere land enn moderlandet Danmark og Norge, deriblant Tyskland som allerede har åpnet opp. Med denne reisen vil det naturligvis følge med et mer globalt og internasjonalt uttrykk, men vi vil alltid være veldig tro mot oss selv.

Butikken i Prinsens gate i Oslo var det danske smykkemerkets første i Norge. (Instagram/maanestennorge)

Les også.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer