Zoë Kravitz lanserer sminkekolleksjon med YSL

Foto: Getty Images

Lanserer sminkekolleksjon med fransk motehus

Teaset samarbeidet via Instagram.

Zoë Kravitz har litt å slekte på. Med artist Lenny Kravitz som far og skuespiller og modell Lisa Bonet som mor, var veien inn i showbiz relativt åpenbar. De siste ti årene har hun figurert i en rekke Hollywood-filmer, men det er i rollen som Bonnie i HBO-serien Big Little Lies hun har fått sitt virkelige gjennombrudd.

I 2016 ble det kjent at hun var valgt ut som YSL sin nye skjønnhets-muse. Hun har siden vært kampanjemodell for det franske motehusets parfyme Black Opium og også deres ambassadør.

Nå lanserer Kravitz en egen sminkekolleksjon med YSL.

Les også: Snart kan det bli slutt på 100 ml-grensen i håndbagasjen

Det var skuespilleren selv som teaset samarbeidet til sine 4,5 millioner Instagram-følgere, med caption: «…#YSLSBEAUTYXZOECOLLECTION. Me + YSL Beauté! Følg med for å vite mer 1. september».

Se dette innlegget på Instagram

@YSLBEAUTY #YSLBEAUTYXZOECOLLECTION ME + YSL BEAUTÉ! STAY TUNED FOR MORE, SEPTEMBER 1ST” 💋

Et innlegg delt av Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Av filmsnutten å dømme virker det trolig at i alle fall røde leppestifter er en del av kolleksjonen. Nylon, som var blant de første til å omtale nyheten, melder at de har forsøkt å få vite mer via YSL, men at de har fått beskjed om at smøre seg med tålmodighet frem til 1. september.

Nyheten om skjønnhetssamarbeidet kommer kort tid etter at Kravitz giftet seg med skuespiller Karl Glusman – i to omganger – med eget merch.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Lisa Alexandra Jarli