Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Mitt skjønnhetsunivers: Lisa Alexandra Jarli

– På et tidspunkt satt jeg i Paris og Googlet «how to get taller fast».

Vi tok en prat med Lisa Alexandra Jarli, som er modell og jobber for Holzweiler, om hudpleierutiner, favorittprodukter og hennes forhold til skjønnhetsidealet.

Fortell litt om deg selv:

– Jeg er 24 år gammel, fra Stavanger, men bor i Oslo. Jeg jobber for Holzweiler.

Hva legger du i ordet skjønnhet?

– Det vakreste jeg vet er mennesker med mye sjarm, utstråling, raushet, et unikt talent eller en spesiell interesse, positiv energi, humor, selvironi, og mennesker som bare vil andre godt.

Via Instagram @lisaalexandra

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Huden min liker seg best med færrest mulig produkter, så; Jeg vasker fjeset hver morgen og kveld med La Roche-Posay sin Effaclar-rens, før jeg tilfører masse fuktighet. På morgenen bruker jeg Elizabeth Arden Eight Hour Cream, og på kvelden bruker jeg Origins sin Drink Up Intensive Mask. Den er helt seriøst den beste i verden! Trodde det var en sånn overhypet bloggegreie, men den er faktisk helt tullete god.

Hvilke fem sminkeprodukter liker du best og hvorfor?

  • Glossier Boy brow. Den gir så fine og fluffy bryn.
  • The Balm Balm Beach blush. Jeg liker best sminke som ser helt naturlig ut på huden, noe denne virkelig gjør! 
  • Elizabeth Arden Sugared Kiss lipliner. Elsker denne fordi fargen er nøyaktig lik min naturlige leppefarge, så det synes såvidt at man har tatt den på.
  • Shiseidos vippetang. Fordi den faktisk klarer å lage en bøy som holder seg lenge!

Hva er dine beste tips for å holde huden ung og fresh?

Les også
Hailey Bieber sitt hudpleiemerke saksøkes

– Jeg smører meg alltid med solkrem, prøver å få nok søvn og drikker ikke så mye alkohol.

Via Instagram @lisaalexandra

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg bruker Byredo sin Gypsy Water i hverdagen, som er unisex og ganske nedtonet. Om jeg skal ut på noe sprell bruker jeg YSL Black Opium, som er mer feminin og søt. Elsker å variere.

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde skaffe seg?

– Som nevnt; Origins sin Drink Up Mask! Jeg smører den på hver kveld og gleder meg til å våkne, haha. Gir så fin glød! 

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– De stakkars øyenbrynene mine fikk desverre kjørt seg litt for hardt med pinsetten da jeg var 14. Husker at jeg ikke synes det var særlig fint, men alle andre gjorde det og på den tiden var det livsviktig å være trendy :’)

Via Instagram @lisaalexandra
Via Instagram @lisaalexandra

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg vet helt ærlig ikke hva som er et skjønnhetsideal, fordi hva vi mennesker anser som skjønnhet er jo så individuelt. Jeg har alltid synes det naturlige er det fineste, og synes uten tvil at jeg er finest uten sminke. Men når det kommer til presset om å se ut på en viss måte har jeg absolutt erfart å bli påvirket.

– Etter at jeg har fått en liten smak av modellbransjen, er jeg naturligvis blitt mye mer bevisst på utseende. Det har for eksempel vært vanskelig å godta at jeg er 14 centimeter lavere enn de andre, og heller ikke har de «perfekte målene». På et tidspunkt satt jeg i Paris og Googlet «how to get taller fast». Det er helt tullete å tenke på i etterkant, men føltes reelt der og da. Jeg fant heldigvis fort ut at dersom jeg vil ha det bra, må jeg slutte å sammenligne meg med andre, og heller bli glad i de trekkene som gjør meg til meg.

– Det er cheesy å si, men det er så viktig å godta hvordan man selv ser ut og at vi alle er ulike. Jeg prøver også å omringe meg med mennesker som ikke er så fokusert på det ytre. Hvordan vi ser ut er faktisk ikke så viktig, så lenge man er frisk, sunn og har det bra! ❤️

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Tuva Stener

Siste saker

Mest lest nå
Les mer