Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Den brasilianske superstjernen Anitta i den norske designeren Edda Gimnes' Edda
Bilde via Instagram/@anitta

Edda Gimnes kler opp superstjernen Anitta i selskap med Cardi B

– Veldig gøy, sier den norske designeren til Melk & Honning.

Cardi B har flere ganger blir spottet i Edda Gimnes’ design. I fjor sa Oslo-jenta til Melk & Honning at det var stor stas at den amerikanske rapperen valgte norsk design for andre gang.

Nå har nok en superstjerne valgt å ikle seg plagg fra den norske designeren.

Edda Gimnes: – Gir meg et nytt publikum

Nasjonalmuseet satser på norsk mote
Edda Gimnes. Foto: Joern Pollex/Stringer via Getty

Det brasilianske stjerneskuddet Anitta stiller nemlig i Edda fra topp til tå på coveret til sin nye låt Me Gusta featuring Cardi B og Myke Towers – og i musikkvideoen til låta.

Både Anitta, hvis egentlig navn er Larissa de Macedo Machado, og Cardi B har begge delt bilder av førstnevnte ikledd Edda Gimnes design på sine respektive Instagram-kontoer til sine henholdsvis 49 millioner og 75,7 millioner følgere.

– Å få kle opp en så anerkjent artist som Anitta, gir meg et nytt publikum å nå ut til spesielt på det sør-amerikanske markedet, sier Edda Gimnes til Melk & Honning.

Anitta i Edda. Bilde via Instagram/@anitta

Gimnes mener den brasilianske artisten er i samme kategori som Cardi B, og forteller at hun synes det er morsomt å kle opp noen som har så mye energi og attitude.

– Det er gøy at promoteringen var såpass kontrastfylt fra det svarte og hvite til en eksplosjon av farger i musikkvideoen som gjenspeiler den fantastiske latinske energien.

Brukte samme Edda-antrekk som Cardi B

Da Cardi B var ikledd Edda under Paris Fashion Week i fjor høst, var det i det norske designet fra topp til tå. Det samme gjør nå Anitta.

– Klærne mine er ikke sesongbetonte, og denne musikkvideoen er et eksempel på det. Her bruker Anitta to forskjellige antrekk, det ene fra min aller første kolleksjon SS16 og det andre fra min SS19-kolleksjon, sier Gimnes.

Se dette innlegget på Instagram

This Friday!ME GUSTA ! @anitta ft me & @myketowers

Et innlegg delt av Cardi B (@iamcardib)

Hun forteller at Cardi B hadde på de samme bootsene og klærne med blomsterprintet i sin musikkvideo for låta Press i fjor.

– Derfor synes jeg det er veldig gøy at stylisten Janelle Miller og Anitta velger å gå tilbake til denne kolleksjonen og gjør deres egen tvist på antrekket istedenfor å tenke at antrekket er «brukt opp». Dette gjenspeiler hvordan jeg jobber, at arbeidet mitt er i skjæringspunktet mellom mote og kunst, og at plaggene er tidløse og ikke definert av sesong.

Se musikkvideoen til låta Me Gusta her:

Les også: Nå åpner de to norske designerne Oslo-butikk

Siste saker

Mest lest nå
Les mer