Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kendall Jenner er Instagram-offisiell med Devin Booker
(Foto: Instagram @kendalljenner)

Kendall Jenner svarer følger: «Jeg har også dårlige dager»

«Det er ikke alltid så perfekt som det ser ut»

Det kan være lett å tenke at supermodeller ikke på langt nær har de samme problemene som oss dødelige. I et hav av tilsynelatende perfekte selfies kan det nesten virke for godt til å være sant. Og det er det også skal vi tro Kendall Jenner.

Forrige uke var alle Kardashian/Jenner-søstrene samlet for en photoshoot for Kim Kardashian sitt shapewear-merke Skims. I anledning valentinsdagen poserte søstrene sammen i undertøy.

Kendall Jenner postet et lettkledd bilde fra photoshooten til sine 151,9 millioner Instagram-følgere som fikk mye oppmerksomhet på Twitter.

«Jeg har 99 problemer og å se ut som Kendall Jenner ville løst dem alle» skriver en Twitter-bruker.

Det fikk Jenner til å svare.

«Jeg er en ekstremt heldig jente. Jeg setter pris på alt jeg har. Men jeg vil at dere skal vite at jeg også har dårlige dager og jeg ser dere! Dere er vakre akkurat som dere er! Det er ikke alltid så perfekt som det ser ut», skriver supermodellen til følgerne.

25-åringens åpenhet om at også hun kan ha dårlige dager ble tatt godt imot, og fikk flere til å dele tanker om kroppsusikkerhet.

«Jeg vet ikke hvem som trenger å høre dette, men slutt å sammenligne deg med Kendall Jenner. Hun har penger, operasjoner, lys, fotografer, redigering, ernæringsfysiologer, personlige trenere og makeup-artister. Du har et iPhone-kamera. Hun ser uvirkelig ut, men det er jobben hennes.» skriver en.

«Med bildet av Kendall Jenner som går viralt, vil mange (inkludert meg selv) se på seg selv og føle seg ulykkelig eller usikker på hvordan de ser ut. Vi må huske at bare fordi en person er vakker, gjør ikke det deg noe mindre vakker» skriver en annen.

«Selvtilliten min etter at Kenny J sier at også hun har dårlige dager», skriver en med en emoji med piler som peker oppover.

«YESSSS MA’AM 🔥🔥🔥», svarer Jenner.

Les også: Hun er magasinets mest curvy modell noensinne

Siste saker

Mest lest nå
Les mer