Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kate Moss svarer på 23 år gammelt fanbrev

moss

Det er mange fordeler med sosiale medier. Problemet med ekstrem tilgjengelighet er på en annen side at det plutselig blir veldig åpenlyst for alle rundt deg at du er fan av noen.

Kommentarfelt og feeder hos 10-åringer blir liksom i overkant synlig. Ikke er det så lett å fjerne alle spor heller. Da var det litt enklere for 20 år siden, den gangen en kunne sende et enkelt brev fylt med klistremerker og lovord. Nettopp dette gjorde Fiona fra den lille britiske byen Hereford og nå, etter 23 år, ble det endelig oppdaget.

Les også: Dette er Kate Moss sine nye stjerner

Som stor fan av Kate Moss sendte Fiona et brev i 1994, der hun lurte på om Kate virkelig datet Johnny Depp og om hun burde bli modell eller frisør. Noe svar fikk hun dog ikke før nå nylig, da Moss sitt modellbyrå delte tidskapselen via Instagram.

Hun dater nok ikke Johnny Depp lengre og om Fiona har blitt modell eller frisør er uvisst. Byåret beklager i det minste forsinkelsen med en signert Kate Moss-bok.

screen-shot-2017-01-11-at-13-25-22

«Funnet – uåpnet fanbrev fra 1994! Fiona fra Hereford, det er en usignert Kate Moss-bok her for deg… Beklager ventetiden», skriver de under bildet.

 

Se også: Her er bildene fra Kate Moss sin aller første photoshoot

Les også
5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer