Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kanye gir bort gratis Yeezys

Før slippet av Kanye Wests seneste album «The Life of Pablo» forrige måned, ga han en utfordring til fansen sin på Twitter om å gjette det kommende albumets tittel.

Fansen fikk hintet intitialene «TLOP» ,  og Kanye lovet fansen sin at hvis de gjettet riktig skulle de få et par gratis Adidas Yeezy Boost 350.

Og nå ser det ut som Kanye holder ord. Den siste uken har det store internettet avslørt at noen av de som faktisk gjettet riktig albumtittel har mottat et par Yeezys fra selveste!

Les også: Kanye Wests ukjente kleskolleksjon fra 2011

Konkurransen skapte et voldsomt trøkk på Twitter, og Kanye og hans team måtte etterhvert opprette en egen Twitter-konto for gjettekonkurransen for å kunne holde tritt med all fansen som prøvde seg.

Ifølge Esquire er det omtrent 40 stykker som klarte å finne ut av albumtittelen basert på hintet og Pablo referansene i tekstene som «No more parties in LA» og «I feel like Pablo when I´m workin on my shoes». Tiden vil vise om samtlige får en Yeezy-overraskelse i posten.

I fjor lovet også rapperen/designeren/Twitter-poeten at alle papparazzi-fotografene skulle få et par gratis Yeezy Boost i løpet av 2016, og ifølge en nylig Tweet virker det ikke som om Kanye har glemt dem heller.

Les også: Høydepunktene fra Kanye West Yeezy season 3 showet

Les også
Petra Henriette Rufi og Nora Krog deler sine høydepunkter fra London Fashion Week

Siste saker

Mest lest nå
Les mer