Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Julia Fox viser hvordan man legger signaturlooken hennes
Foto: Skjerdump fra Instagram/@juliafox

Julia Fox deler hemmeligheten bak signaturmakeup-looken sin

Slik får du til the Fox.

Etter å ha avslørt en rekke detaljer fra sin første date med Kanye West i januar, har Julia Fox fått status som it-jente og stilikon. Flere dro paralleller til Kim Kardashian da hun dukket opp under moteuken i Paris i åletrange antrekk i lakk og lær. Og med trendy wetlook og heftig, grafisk eyeliner.

Og etter å ha fått sine berømte 15 minutes of fame, og vel så det, har den halvt italienske, halvt amerikanske skuespilleren, modellen og kunstneren nå delt en 16 minutters tutorial.

Der røper hun hemmeligheten bak signaturlooken sin.

Julia og Kanye
Julia Fox og Kanye West under moteuken i Paris i januar i år. Foto: Jacopo Raule via Getty

Nylig la Julia Fox ut en filmsnutt på Instagram hvor hun sminker seg i forkant av Independent Spirit Awards, ifølge The Independent.

Først legger hun foundation med fingrene;

– Fordi jeg tar det virkelig ikke så seriøst, sier hun i filmen til sine 1,2 millioner følgere, deriblant til den svenske Victoria’s Secret-modellen Elsa Hosk og den britiske toppmodellen Adwoa Aboah som begge har kommentert filmen.

Etterpå legger hun concealer;

– Det er som å male. Det er kunst. F**k de som mener noe annet, sier hun iskaldt og går over til blush (men ikke for mye, for hun «har rosacea») og litt solpudder, før hun fikser øyenbrynene og tegner leppene;

– Helt ærlig, jeg kommer til å se så bomb ut når jeg er ferdig.

Når hun går over til den nå nærmest ikoniske grafiske, sorte eyelineren hun kaller for the Fox, begynner den vanskelige biten.

Det er ikke bare ordspillet på eyelineren, ofte kalt for cat liner, som gjør filmen underholdende.

32-åringen kommenterer lite selvhøytidelig underveis. Hun viser at det slettes ikke er så lett å legge the Fox, selv om man er Julia Fox.

Les også
Nå er det Zany Granny Chic som gjelder

– Jeg vet jeg ser gal ut nå.

– Tutorialen er over, jeg er ferdig. Neida, jeg bare tuller, sier hun før hun fjerner all sminken fra det nysminkede kinnet.

– Det er derfor skal man alltid sminke øynene før huden, men jeg gjorde ikke det fordi jeg ikke ville være så nærme kamera uten noe sminke på.

Les også: Derfor går denne maskaraen viralt på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer