Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Julia Fox
Julia Fox under CFDA Fashion Awards i 2021. Foto: Jamie McCarthy/WireImage via Getty

Hvem er egentlig Julia Fox, den nye flørten til Kanye West?

Skuespilleren åpner opp om fancy date i anerkjent magasin.

Lite slår en fersk flørt til å ringe det nye året inn på nyttårsaften. Det tenkte muligens Kanye West, da han skal ha møtt sin nye flamme Julia Fox på den siste dagen av 2021 i Miami.

Fox satte fyr på nettet da hun i går brettet ut om deres andre date i anerkjente Interview Magazine. En uke etter deres første møte, altså.

I kronikken Date Night skriver hun detaljert om hvordan Kanye West betalte for en hel hotellsuite fylt med klær hun kunne bruke, middagen deres på den italienske restauranten Carbone i Greenwich Village i New York – med fotoshoot – og hvor stas det hele var.

Om de blir det neste it-paret, gjenstår å se. Vil pressen i så fall døpe dem Yelia? Eller kanskje Julye?

Vogue beskriver Julia Fox som en krysning av den amerikanske skuespilleren Debi Mazar, kjent fra en rekke middels bra 80- og 90-tallsfilmer, og tegnefilmfiguren Jessica Rabbit.

For hvem er egentlig Julia Fox?

Kanye West på date
Liker Kanye West å kle opp damene sine? For sin andre date med Julia Fox, ordnet rapperen en hotellsuite med klær. Foto: Gotham/GC Images via Getty

Den 31 år gamle skuespilleren ble født i Milano i 1990. Med en italiensk mor og amerikansk far, flyttet hun etter hvert til New York, ifølge Vogue.

Mange av dagens største Hollywood-stjerner har fortalt om rare jobber som strevende og blakke skuespillerspirer. Også Julia Fox har hatt en rekke jobber – noen rarere enn andre. Hun har jobbet i både skobutikk og bakeri.

Men hun har også hatt en kort karriere som kinky såkalt dominatrix, ifølge Page Six.

Hun har også vært modell, og i 2015 poserte hun for Playboys siste nakenutgave.

hvem er daten til Kanye west?
Julia Fox skal ha brukt lik kjole som Kim Kardashian, her på Louboutin-fest under Paris Fashion Week i 2021. Foto: Victor Boyko/Getty Images for Christian Louboutin

Julia Fox er en driftig dame og kaller seg i tillegg kunstner, og har publisert to bøker om fotografi. I 2017 holdt hun kunstutstillingen R.i.P Julia Fox, hvor hun skal ha brukt sitt eget blod for å farge lerretene, ifølge Huffpost.

Livet har ikke bare vært en dans på roser for skuespilleren, som i en alder av 17 år tok en overdose etter å ha slitt med heroin- og pillemisbruk, ifølge The New Yorker.

Les også
Gigi Hadid lanserer eget klesmerke

Filmkarrieren hennes startet da hun ble oppdaget på den mest downtown New York-aktige måten noensinne, ifølge Vogue.

31-åringen skal ha møtt Safdie-regissørbrødrene, som castet henne som karakteren Julia De Fiore i 2019-thrilleren Uncut Gems, på den hippe kafeen Jack’s Wife Freda i SoHo. I Uncut Gems spiller Fox mot Adam Sandler som den småskurkete, men sjarmerende juveléren Howies trofaste sekretær og elskerinne.

I fjor var hun aktuell med den stjernespekkede filmen No Sudden Move. Her spilte hun side om side med Benicio Del Toro, Don Cheadle, Kieran Culkin, Jon Hamm, Brendan Fraser og David Harbour – for å nevne noen.

julia fox
Skuespilleren i filmen No Sudden Move. Foto: Instagram/@nosuddenmove

Også Julia Fox har barn, i likhet med Kanye West, eller Ye som han nå kaller seg.

I 2018 giftet hun seg med den amerikanske piloten Peter Artemiev, og i januar 2021 fikk de sønnen Valentino sammen, ifølge Vogue.

Lykken ble imidlertid kortvarig, for i desember skal hun ha lagt ut på Instagram at ektemannen – nå eksmann – er alkoholiker som ikke betaler barnebidrag, ifølge Page Six.

«Denne mannen forlot meg med en fem måneder gammel sønn og hund og et hjem og alle regningene. Det er ikke riktig! Det er ikke rettferdig», skal hun ha skrevet på Instagram-profilen sin. Teksten er nå fjernet.

tiffanys
I fjor var skuespilleren med i en kampanje for Tiffanys. Foto: Instagram/@tiffanyandco

I fjor skilte Kanye West og Kim Kardashian seg etter seks år som ektepar, og åtte år som par. I mai svirret ryktene om at rapperen hadde begynt å date toppmodell Irina Shayk, eksen til Hollywood-stjernen Bradley Cooper.

Les også: Er det over og ut for den kjente prisutdelingen?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer