Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Iselin Steiro på coveret av Vogue Paris – igjen

– Dette coveret er fantastisk og hun har allerede fått stor respons internasjonalt.

Hun er den kanskje aller største, om ikke den eneste, supermodellen vi har her hjemme. Nå pryder Iselin Steiro (32) forsiden av franske Vogue – igjen.

August-utgaven av det toneangivende motemagasinet er dedisert til sterke kvinner. I den anledning har den norske supermodellen klipt av seg sitt lange, blonde hår til fordel for en såkalt pixie cut. Det er motefotografen David Sims som har skutt coveret.

«Sommeren er en tid da vi drømmer om eventyr og fornyelse. For noen kvinner kommer dette til uttrykk gjennom et ønske om det ukjente og om å leve i øyeblikket. Det er denne opprørske ånden vi ønsker å hylle i denne utgaven», skriver sjefsredaktør Emmanuelle Alt på lederplass i magasinet.

I tillegg til Steiro har både Isabel Marant, Adwoa Aboah og Rei Kawakubo fått egne features i utgaven.

Steiro har vært tilknyttet modellbyrået Team Models i en årrekke. Grunnlegger og modellmamma Eivor Øvrebø forteller til Melk & Honning at Steiro har måttet si nei til mange editorials og kampanjer på grunn av arkitekt-studiene.

– Dette coveret er fantastisk og hun har allerede fått stor respons internasjonalt.

– Og med den nye «sveisen» blir trøkket enda større. Noen modeller skjønner at endring må til i blant – dét gjør Iselin, fortsetter hun.

Steiro la selv ut coveret på sin Instagram-profil til sine 14,000 følgere.

Les også: Norsk modell-tvillingpar intervjues av Vogue

https://www.instagram.com/p/BlKtDqflVkJ/?taken-by=iselinstei

Det er ikke første gang Steiro får omtale i Vogue. Heller ikke er det første gangen hun har vært på forsiden av det som av mange anses som verdens kanskje aller mest toneangivende motemagasiner.

Hun har nemlig hatt hele sju Vogue-cover. Det første var for Vogue Italia i 2006 skutt av Steven Meisel, den spanske og den italienske utgaven i 2010 skutt av henholdvis Patrick Demarchelier og Steven Meisel, russiske Vogue i 2012 skutt av Hedi Slimane, den italienske utgaven igjen i 2014, sammen med hele 49 modeller, skutt av Meisel, den kinesiske utgaven i 2014 skutt av norske Sølve Sundsbø, og for franske Vogue i 2016 skutt av Mikael Jansson – før nå altså igjen den franske utgaven skutt av David Sims.

Da hun for første gang frontet Vogue Paris i 2016 kjørte redaksjonen et mini-intervju med Steiro.

– Det føles fantastisk. Det å være på coveret av franske Vogue har vært mitt karrieremål nummer én helt siden starten, så jeg er naturligvis veldig, veldig glad, uttalte hun da.

August-utgaven av Vogue Paris er i bladhyllene fra 25.juli.

Hovedbilde: Vogue Paris.

Les også: Iselin Steiro til Melk: – Jeg har blitt veldig mye tryggere på meg selv

Siste saker

Mest lest nå
Les mer