Peter Dunas med Beyonce. Dundas åpner nå butikk i Los Angeles.

Peter Dundas åpner butikk i Los Angeles

«Jeg er veldig, veldig heldig som får kle noen av de vakreste kvinnenen i verden».

Oslo-fødte Peter Dundas (49) har i mange år vært en av Norges mest anerkjente og suksessfulle designere. Nå åpner han sin første pop-up-butikk i Melrose, Los Angeles sammen med partneren Evangelo Bousis. Det skriver The Hollywood Reporter.

 

Tegning av en kreasjon fra Peter Dundas for Beyonce. Dundas er utdannet ved Parsons School of Design, og har vært sjefsdesigner for ledende luksusmerker som Emilio Pucci og Roberto Cavalli. Hos sistnevnte var han i knappe 18 måneder, før han startet han sitt eget, selvtitulerte merke.

Dundas har kledd opp noen av verdens fremste kvinner. Han er blant annet god venn med Beyoncé, som ved flere anledninger har brukt antrekk signert den norske designeren både på scenen, prisutdelinger og på catwalken – nå sist under Coachella.

Sortimentet i butikken vil først og fremst være Peter Dundas andre kolleksjon, som har fått navnet D2. Her får vi se boho-chice kjoler i klassisk Dundas-stil, bluser, kaftaner og jumpsuits. Dundas har også en rimligere linje med logo-t-skjorter og hoodies, med et svart panter-ikon som vi blant annet fikk se i Beyoncés Coachella-garderobe.

«Jeg er veldig, veldig heldig som får kle noen av de vakreste kvinnenen i verden. Mange av dem bor og jobber i Los Angeles, så det var et naturlig valg å åpne min første butikk her», fortalte Dundas til The Hollywood Reporter.

Bilder via Instagram @Peter_Dundas

Les også: Alt du må vite om det britiske prinsebryllupet