Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

H&M annonserer nytt samarbeid

H&M er kjent for sine samarbeid. I det siste har de teamet opp med alt fra Kenzo til The Weeknd. Nå er det konseptbutikken Colette som står for tur.

H&M samarbeider med den Parisiske ikoniske butikken om en eksklusiv utgave av H&M Studio AW17. Studio-kolleksjonen er kleskjedens mest luksuriøse hvor de hver sesong leker seg mer med kvalitetsrike materialer og skreddersøm.

H&M x Colette er inspirert av gatestil og energien og kreativiteten i New York City. Kolleksjonen skal være edgy, med et hint av punk – men fortsatt chic.

Kolleksjonen består av ni plagg og er basert på hoveddesignet til resten av H&M Studio-kolleksjonen, men Colette tar den enda et skritt videre. Den tar utgangspunkt i Colette sin signaturfarge blå og har grafitti- og brokademønster og frynsete kanter.

– Vi tenkte på den moderne kvinnens garderobe og hva hun trenger – skarpt yttertøy, myke kjoler, flatterende strikk og statement-tilbehør. Spesielt for H&M Studio x Colette, har vi ikke bare kombinert forskjellige materialer i et plagg, men tatt inn flere fargekontraster med den signaturblå fargen til colette. Dette har skapt en mer grafisk struktur og en ny, uredd holdning, sier Pernilla Wohlfahrt, Head of Design og Creative Director i H&M i en pressemelding.

Den tre etasjers konseptbutikken Colette, som er plassert i 213 Rue Saint Honoré i den franske hovedstaden, åpnet først dørene i 1997.  På over 700 kvadratmeter tilbyr butikken alt fra high fashion, streetwear, interiør, skjønnhetsprodukter – og et galleri.

Samarbeidskolleksjonen vil være tilgjengelig i Colette sin butikk og online fra og med 21. august. To uker etter er den globale lanseringen av H&M Studio AW17.

Les også
Bokpraten: Tom Wood-grunnlegger og kreative leder Mona Jensen

– Plaggene i H&M Studio x Colette er kunstneriske og urbane. De føles ikke bare riktig for butikken i seg, men også for likesinnede kvinner rundt om i verden. De ser etter iøynefallende, men anvendelige plagg, som selvfølgelig er i tiden, forteller Sarah Andelman, Grunder og Kreativ Direktør i Colette.

Her er noen utvalgte looks:

 

 Fire utvalgte plagg fra samarbeidskolleksjonen

Tre kjoler fra samarbeidskolleksjonen

Les også: Se den norske stjernedesignerens første solokolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer