Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Har Kendall Jenner og Kylie Jenner kopiert Marine Serre?

Har Kendall og Kylie rappet berømt design?

Hyllest eller kopiering?

Marine Serres gjenkjennelige halvmåneprint har vært overalt den siste tiden, og superstjerner som Rosalía, Dua Lipa, Lorde og Beyoncé elsker alle den franske designerens signatur.

Det gjør også Kendall og Kylie Jenner. Så mye at de like så godt har kopiert designet på en pysj i deres nye lounge wear-kolleksjon under deres felles motemerke KENDALL + KYLIE.

Halvmånemotivet er riktignok brukt noe annerledes her enn hos Marine Serre. Den franske designeren eier forøvrig ikke rettighetene til motivet, skriver Dazed, som mener det hele er en sak for motebransjens egen vaktbikkje, Diet Prada.

Ser du likheten? Marine Serre til venstre og KENDALL + KYLIE til høyre. Foto: Collage

Både Kendall og Kylie har begge flere ganger blitt spottet med designs fra den franske designeren – spesielt halvmånedesignet.

Marine Serre har tidligere fått kritikk for å bruke halvmånen i sitt design, et vanlig symbol på islam og islamsk tro, og har blant annet blitt anklaget for kulturell appropriasjon.

Kylie Jenner og datteren Stormi i matchene Marine Serre-print. Foto via Instagram / @kyliejenner

Det er ikke første gang søstrene er blitt beskyldt for å ha rappet designet til noen andre. Tidligere i år måtte de i retten for å forsvare undertøysdesignet sitt etter anklager om kopiering.

I sommer var Kendall og Kylie igjen i hardt vær da de ble anklaget forr ikke å betale tekstilarbeiderne sine under koronakrisen.

Les også: Møt Bella Hadids digitale avatar

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram

Siste saker

Mest lest nå
Les mer