Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Har du 80 millioner til overs? Da kan denne Dior-bamsen bli din

I miniversjon, vel og merke.

For sin aller første kolleksjon for Dior presenterte den Kim Jones et helt spesielt tilbehør fra den Brooklyn-baserte kunstneren KAWS; en rosa bamse i skreddersydd Dior-dress.

Bamsen var tilstede på catwalken under Jones’ debut, men ikke i hendene til modellene. Den var seks meter høy og stod midt i lokalet hvor kolleksjonen ble vist. Bamsen har dog også blitt gjenskapt i mindre størrelse, og blitt fotografert i hendene på blant andre Naomi Campbell, Virgil Abloh, Kim Kardashian, Bella Hadid og A$AP Rocky.

Siden PFW-debuten har den fluffy leken allerede blitt lagt ut for salg på StockX, et auksjonsnettsted for streetwear og hype-gjenstander. Den innledende prisen ligger på 9.999,999 dollar, eller rundt 80 millioner norske kroner. Tidligere KAWS-samleobjekter har kostet mellom noen tusen og et par titalls tusen kroner, avhengig av prosjektet.

Det ser imidlertid ut til at selgeren har skjønt at den innledende prisen kanskje ble litt i drøyeste laget. Nå er nemlig prisen senket til 4.273,494 dollar eller 34 millioner kroner. Det høyeste budet er i skrivende stund på «skarve» 2400 dollar eller rundt 20 000 norske kroner. Et lite stykke igjen, med andre ord. 

Om bamsen vil bli tilgjengelig i Dior-butikker vites ikke. Dette kan med andre ord være den eneste muligheten til å slå kloa i bamsen – dersom den viser seg å være autentisk da.

Hovedbilde: Dior

Les også: Ingen slår Dior på Forbes-liste

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer