Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Keanu Reeves er ansikt utad for Saint Laurent

Han er nytt ansikt utad for Saint Laurent

Har fått sosiale medier til å koke.

Da Hedi Slimane satt i sjefstolen hos Saint Laurent tok han riktignok en rekke mer eller mindre populære avgjørelser – som for eksempel å fjerne Yves fra Yves Saint Laurent – et trekk han også i noe mindre skala gjennomførte hos Celine.

Men noe av det han ble hyllet for var hans kampanjer for det erkefranske luksusmotehuset som gjerne inkluderte både skuespillere, artister og også kunstnere med utgangspunkt i Slimanes egen forkjærlighet for kunst, kultur og fotografi.

Nå kan det virke som om Anthony Vaccarello, som tok over som kreativ leder i Saint Laurent etter at Slimane takket for seg, har tatt over stafettpinnen med egne triks i ermet.

Nytt ansikt utad for Saint Laurent er nemlig ingen ringere enn 90-tallsikon Keanu Reeves.

Med det går han i fotsporene til Travis Scott som frontet motehusets SS19 menswear-kampanje.

Til nå er bare tre av kampanjebildene sluppet. På det ene har Reeves på en nålestripet blazer og en sort skjorte samt mørke aviator-solbriller. Det andre bildet viser Reeves i sorte jeans og en skinnjakke over en skjorte med polkadotter. På det tredje har han på en annen sort skinnjakke med shearling samt en sort skjorte. Alle bildene er for motehusets FW19-kampanje, og skutt av den legendariske motefotografen David Sims.

View this post on Instagram

KEANU REEVES – FALL WINTER 19 #YSL24 by ANTHONY VACCARELLO PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Hovedbilde fra The Matrix.

Les også: Luksusgruppe må ut med milliarder i skatteoppgjør

Siste saker

Mest lest nå
Les mer