Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hailey Bieber sin Strawberry Glaze Skin-smoothie går viralt på sosiale medier
Foto: Instagram/ @haileybieber og @erewhon

Hailey Bieber sin Strawberry Glaze Skin-smoothie går viralt på sosiale medier

– Selv om Hailey har fin hud, betyr det ikke at smoothien bidro til det.

Titt og ofte dukker den samme oppskriften opp overalt i feeden – slik at du til slutt bare teste den ut. En periode var det blant annet pestoegg og Gigi Hadid sin berømte vodkapasta alle lagde på kjøkkenet sitt hjemme.

Nå er det Hailey Bieber sin Strawberry Glaze Skin-smoothie alle snakker om.

Og det er ikke første gang en av stjernens oppskrifter går viralt. I vinter var 25-åringens pizza-toast den store snakkisen på TikTok.

Denne gangen er det en rosa og lekker jordbærsmoothie med glasur som frister mange gjennom skjermen. I sommer inngikk nemlig Hailey et samarbeid med supermarkedkjeden Erewhon i Los Angeles i forbindelse med lanseringen av hennes nye hudpleiemerke Rhode.

Stjernen er kjent for sin glødende og nærmest glaserte hud – som nettopp er det Rhode lover deg om du bruker deres produkter. Og Haileys helt egne Strawberry Glaze Skin-smoothie skal visstnok også skal være bra for huden – med ingredienser som vaniljekollagen og hyaluronsyre.

@haileybieber The HB Strawberry Glaze Skin smoothie 🍓 available @erewhonmarket ♬ this is love – whosjoody

Selv om smoothien kun var tilgjengelig i en begrenset periode (i Los Angeles) har ikke det stoppet folk fra å teste den ut. Overalt på både TikTok og Instagram har mange laget den virale smoothien hjemme.

Den originale oppskriften består av jordbær, mandelmelk, vaniljekollagen, hyaluronsyre, kokosnøttkrem, sjømosegel, avokado, lønnesirup, dadler og jordbærglasur.

Men det er ikke til å legge skjul på at det er noen av ingrediensene ikke alle har i kjøkkenskapet. Mange har derfor laget sin egen vri.

Se hvordan noen på TikTok gjør det under:

@imhannahcho how i make the hailey bieber smoothie at home… WARNING: its so addicting 😩🍓 #haileybiebersmoothierecipe #erewhon #strawberryglazeskinsmoothie #strawberrysmoothie #haileybieberstyle #glowyskin ♬ Love In Portofino – Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre
@bevsbybeverly If you haven’t made it to Erewhon Market to try Hailey Bieber’s Strawberry Glaze Skin Smoothie here’s your chance to make it at home. @vitalproteins #wellnessisvital #vitalpartner #smoothies #smoothierecipes ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Malin Ekström er en av de som har testet ut oppskriften på Hailey Bieber sin smoothie.

Ekström deler sin lidenskap for kosthold, beauty og livsstil på Instagram og bloggen sin. Hun forteller at det var kombinasjonen av at «skjønnheten selv» Hailey Bieber står bak smoothien og at hun er så opptatt av glødende hud, velvære og ingredienser som gjorde at hun fikk lyst til å teste ut Strawberry Glaze Skin-smoothien.

– Den er i tillegg lys rosa med creamy kokoskrem OG rennende jordbærglasur nedover innsiden av begeret. Jeg måtte lage den, sier Ekström til Melk & Honning.

Hun forteller videre at hun ble positivt overrasket over ingrediensene.

– Alle mine favoritter for glød blandet inn i en smoothie. Avokado for sunt fett og fiber, jordbær for antioksidanter og vitamin C, kollagen for å fremme hudens elastisitet og mandelmelk som inneholder vitamin E.

Hvorfor er den så digg? 

– Den inneholder få, men næringsrike ingredienser som gjør at du smaker jordbær veldig godt! Jeg brukte fryste økologiske jordbær, og opplever at de smaker enda mer. Smoothien er nydelig creamy, og konsistens er viktig.

– Jeg har en tendens til å blande inn litt for mye fra fryseboks og kjøleskap når jeg lager smoothies, så derfor var det deilig å bare kjenne den rene jordbærsmaken, litt som en smeltet jordbæris. 

Ifølge Ekström er Strawberry Glaze Skin-smoothie også superenkel å lage.

– Alt i en blender og kjør! Bruker du store dadler kan de noen ganger være litt tørre, men det fikser du enkelt ved å legge de i varmt vann i noen minutter. Da blir de superjuicy og blender enda bedre. Husk å ta ut steinen!

– For å få til signatur strawberry glaze-looken; ha rørte jordbær aka strawberry glaze og kokoskremen på innsiden av et glass før du heller i den rosa jordbærsmoothien. 

– Jeg tenker at alle mennesker liker å få presentert enkle løsninger og at vi gjør enkle koblinger, sier Maja Skogstad til Melk & Honning.

Hun har en master i samfunnsernæring og står bak Instagram-kontoen @ernaeringmamma.

– Selv om Hailey har fin hud, betyr det ikke at smoothien bidro til det. Selv om denne smoothien inneholder noen næringsstoffer som kan forbedre hudhelsen (som vitamin C), så er det ikke sikkert at smoothien i sin helhet forbedrer hudhelsen.

Maja Skogstad. Foto: Julianne Sperle-Rydberg

Skogstad understreker at smoothien inneholder plantemelk, dadler, lønnesirup, jordbærglasur, jordbær og vaniljekollagen, som til sammen er en kilde til sukker og som kan forstyrre hormonbalansen – som igjen er av betydning for hudhelsen.

– Et rimeligere og bedre alternativ er å spise matvarene i sin hele form, som for eksempel hele jordbær. Gjerne økologiske.

Skogstad sier videre at hun tviler på at en sukkerrik smoothie med dyre enkeltingredienser vil forbedre hudhelsen merkbart.

– Forbedringspotensialet ligger sannsynligvis en helt annet plass, som i å spise mer hele råvarer, unngå overdreven soling, ikke røyke og prioritere søvn. Hva med å legge seg en halv time tidligere for hudhelse?

– Det er gratis, og det kommer med mange flere helseeffekter enn bare det å ha betydning for huden.

Les også: Infrarød sauna fortsetter å være populært, men har det så mange helsefordeler som flere hevder?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer