Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gigi Hadid åpner opp om fødselen og mammalivet
Foto: Instagram/@gigihadid

Gigi Hadid åpner opp om mammalivet og fødselen

– Jeg elsket det.

Helt siden Gigi Hadid bekreftet at hun var gravid i april i fjor, har hun og kjæresten Zayn Malik holdt en svært lav profil. Derfor tok det helt av da toppmodellen delte bilder av babymagen på sensommeren. I september kom datteren deres Khai til verden.

Siden den gang har 25-åringen lagt ut små glimt av den nye hverdagen på Instagram, men vært ellers ganske taus. Til nå.

I januar åpnet hun opp om graviditeten, avslørte babynavnet på en diskré måte og delte historien bak navnet til datteren.

Nå forteller hun også om livet som nybakt mamma – og om fødselen.

– Jeg tror de alle visste at jeg har et villdyr i meg. Når du ser noen gjøre det der, ser du på dem litt annerledes. Jeg så sikkert gal ut. Jeg var en dyrekvinne, sier Gigi Hadid om fødselen til Vogue.

Istedenfor å føde på sykehus i New York som først var planen, gikk modellen for en god gammeldags hjemmefødsel i Bucks County i Pennsylvania. Med seg hadde hun artistkjæresten Zayn Malik, moren Yolanda, søsteren Bella og en jordmor med assistent.

Etter en fjorten timer lang fødsel, var hun så sliten at hun ikke fikk med seg at babyen var ute. Det var Malik som fikk holde datteren deres for første gang.

Gigi Hadid åpner opp om fødselen og mammalivet
Gigi Hadid på forsiden av marsutgaven av Vogue. Foto: faksimile

Gigi Hadid: – Kommer ikke til å være en size 0

Gigi Hadid forteller at hun hadde en doula (via Zoom vel å merke) som hjalp henne med å forberede seg på fødselen.

– Jeg visste at det kom til å bli den verste smerten i hele mitt liv, men man må bare overgi seg og være sånn «Det er sånn det er». Jeg elsket det, sier hun videre til Vogue.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

– Det var definitivt et øyeblikk der jeg lurte på hvordan det ville vært med epidural, hvor annerledes det ville vært. Jordmoren så på meg og var bare «Du gjør det. Ingen kan hjelpe deg. Du er forbi det punktet hvor epidural funker uansett, så du pusher på akkurat samme måte som i en sykehusseng», fortsetter hun.

Åpner opp om fødselen
I desember delte modellen bilde fra en trilletur i snøen. Foto: Instagram/@gigihadid

Mens Zayn Malik har gitt datteren deres en retro rosa VHS-spiller med alle Disney-filmene til barnerommet, har Gigi pyntet rommet med en uro i macramé og broderte puter. Hun malte til og med en ramme for et dikt som Malik har skrevet til Khai.

Som datteren til en av verdens mest populære modeller, har Khai fått en haug med gaver fra sine «tanter» og «onkler» i motebransjen. Som en håndveske fra Simon Porte Jacquemus og en genser med Versace-logo på fra Donatella Versace.

Gigi Hadid og kjæresten har valgt å gå mot strømmen og ikke ha barnepike. Ti uker etter fødselen stilte modellen sporty nok opp på fotoshoot for marscoveret til Vogue.

– Jeg vet at jeg ikke er så tynn som før, men jeg er veldig realistisk av meg. Jeg sa rett ut: «Ja, jeg gjør et cover for Vogue, men jeg kommer naturligvis ikke til å være en size 0‘». Ikke føler jeg akkurat nå at jeg trenger å være det heller. Jeg synes det er en velsignelse at på dette tidspunktet i motebransjen kan de som sier at jeg må være det, heller drite og dra.

Les også: Supermodellen hylles for ærlig selfie

Siste saker

Mest lest nå
Les mer