Gigi Hadid viser frem babymagen

Foto: Chris Weeks/Getty Images

Se de første bildene av Gigi Hadids babymage

«Growin an angel 🙂 ».

Sent i 2015 begynte ryktene å svirre om at Gigi Hadid og Zayn Malik datet. I januar 2016 dukket supermodellen opp i musikkvideoen til Maliks låt Pillowtalk, der de to kan sees i het omfavnelse.

Spol fem år frem i tid, med flere pauser i forholdet på veien, og Hadid er gravid med parets første barn. Dette ble først bekreftet på Jimmy Fallon i april.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjennom hele lockdown og i løpet av sommeren har de vordende foreldrene holdt en meget lav profil. Det eneste man har sett av Hadids kul på magen er da hun i juli valgte å gi følgerne et glimt av den på sin Instagram Stories.

Men i tro kjendisstil har hun nå hyret inn et team til å fotografere seg selv som høygravid, rettere sagt motefotografduoen Luigi and Lango.

Les også: Er modelldatteren gravid?

Bilde av Gigi Hadid sin gravidmage
Bilde av Gigi Hadid sin gravidmage
Bilde av Gigi Hadid sin gravidmage

Skal føde i New York

I stedet for å inngå en eksklusiv avtale med et magasin som ville få rettighetene til bildene, valgte Hadid ifølge W Magazine å kun dele de via sin egen Instagram. Der har hun per nå 56 millioner følgere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I caption til et av bildene skriver 25-åringen: «Growin an angel 🙂 ».

Dette bildet har fått nesten 7 millioner likerklikk.

Ifølge Elle er paret nå i New York, der hun har planer om å føde barnet. Nylig kunne hun vise frem sin ferdig renoverte leilighet verdt 5,8 millioner dollar, tilsvarende 48 millioner norske kroner. Der fikk man et innblikk i supermodellens interiørstil – som var mildt sagt eklektisk.

Hadid er (selvsagt) ikke den eneste kjendisen som venter barn nå. Artist Katy Perry har termin om få dager. Det blir hennes første barn sammen med forloveden Orlando Bloom.

Nylig ble det også kjent at også Chrissy Teigen er gravid. Det blir hun og John Legends tredje barn.

Les også: Gigi Hadid åpner opp om kroppspress