Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå er Gigi Hadid blitt mamma
Foto: Instagram/@gigihadid

Nå har Gigi Hadid født

Supermodellen er blitt mamma for første gang.

Gigi Hadid har fått en datter sammen med kjæresten Zayn Malik. Det var han som først slapp nyheten på sin Twitter i natt. Kort tid etterpå la supermodellen ut nyheten om at hun nå er blitt mamma for første gang på sin Instagram til sine 57,8 millioner følgere.

I caption skriver hun: «Jenta vår kom til verden denne helgen, og hun har allerede snudd opp-ned på verdenen vår. Jeg er så forelsket».

Ryktene om Gigi Hadid var gravid begynte i slutten av april på 25-årsdagen hennes. I en bildekavalkade som hun postet på Instagram, ble det servert kake, kaffe og juice. Og det var en tydelig rørt og gråtkvalt bursdagsjente som takket for oppmerksomheten.

Graviditeten ble bekreftet på Jimmy Fallon i april. Men det skulle gå flere måneder før verden fikk se den voksende gravidmagen. Først i sommer valgte modellen å vise den frem på sin Instagram Stories. Der fortalte hun at hun ikke ønsket at fokuset skulle være på hennes graviditet, midt opp i en pandemi. Hun har derfor holdt termindatoen hemmelig.

Gigi Hadid valgte likevel i slutten av august å vise frem kulen på magen med proffe bilder skutt av motefotografduoen Luigi and Lango. Også disse valgte hun å dele på sin Instagram, istedenfor å inngå en eksklusiv avtale med et motemagasin.

Foto: Instagram / @gigihadid

Det var sent i 2015 at ryktene om at Gigi Hadid og Zayn Malik datet begynte å florere. I januar 2016 dukket hun opp i musikkvideoen til Maliks låt Pillowtalk, der de to var i het omfavnelse. Siden har forholdet deres vært noe av-og-på.

Nyheten om graviditeten kom bare måneder etter at flørten offisielt var slutt mellom Hadid og modell og tv-personlighet Tyler Cameron.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops
Gigi Hadid og Zayn Malik er blitt foreldre. Foto: Instagram / @gigihadid

Les også: Bella Hadid facetuner ikke bare seg selv

Siste saker

Mest lest nå
Les mer