Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
ganni teamer opp med sneakersmerke
Foto: Rosie Marks/GANNI x NEW BALANCE

Ganni teamer opp med New Balance

Det danske it-merket har landet enda et highstreet-samarbeid.

Emily Ratajkowski er en av mange kjendiser som elsker sneakers, og forrige uke ble det annonsert at supermodellen teamer opp med Superga om sneakerssamarbeid.

Superga er ikke de eneste sneakersene hun liker, og hun blir stadig vekk sett i de trendy pappaskoene til New Balance. Kjendisene elsker merket sine 550s – de er klassiske og går ikke av moten i 2022 heller.

Siste nytt fra New Balance er et samarbeid med det danske it-merket Ganni.

Les også: Juicy Couture teamer opp med Ganni

ganni teamer opp med new balance
Foto: Rosie Marks/GANNI x NEW BALANCE

Forrige måned lanserte Ganni en kolleksjon med Juicy Couture, kjent for velurdressene sine à la Paris Hilton på 00-tallet. Det er ingen tvil om at merkets beslutning om å samarbeide med high street- og kultmerker gir de en voksende gjeng med #GANNIGirls.

Det nye droppet av New Balance 2002R-trainers kommer i to farger – en grå og en turkis modell. Hvert av parene er merket med Ganni-logoen for merkevarens signaturteft.

– New Balance 2002R-stilen passer virkelig inn i den københavnske måten å kle seg på; vi sykler og løper alltid et sted, sier Ditte Reffstrup, kreativ direktør i Ganni i en pressemelding.

Reffstrup legger til at hun har vært fan av New Balance «for alltid», og kaller samarbeidet «den perfekte blanding av funksjon og mote», ifølge Refinery29.

ganni teamer opp med new balance
Foto: Rosie Marks/GANNI x NEW BALANCE

New Balance opererer med Green Leaf Standard, det vil si at de har en prioritering av miljøvennlige materialer. Begge parene i droppet består av 80 % resirkulert overlegg, 100 % resirkulert mesh, 30 % resirkulert blonder og 5 % gjenslipt yttersåle i gummi.

Prisene vil ligge på rundt 1600 kr, noe som er litt høyere enn et par klassiske 2002R-trainers.

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

PS: De lanseres kl 09:00 i dag (onsdag 13. april) så her må du nok være rask for å klikke hjem et par.

teamer opp med new balance
Foto: Rosie Marks/GANNI x NEW BALANCE

Les også: Hva skjer med motefavoritten nå?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer