Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Alle bilder: Emmie America

Juicy Couture teamer opp med Ganni

Er dette samarbeidet vi har ventet på?

De aller fleste forbinder nok Juicy Couture med de en gang så poshe velurdressene fra 90-tallet, gjort berømte av personligheter som Paris Hilton og Kim Kardashian på tidlig 2000-tallet.

Den myke tracksuiten i fløyel med glitrende bokstaver skrevet over rumpa ble et must for enhver fashionista. I alle fall de med sans for sukkersøt bling bling-estetikk.

Ganni er heller ikke fremmed for å skape trender. Hvem kan vel glemme de chunky genserne håndstrikket i Italia, som tok bransjen med storm for noen år tilbake? De var bare blant de første it-plaggene som satte det danske merket på kartet.

Nå lanserer Ganni en limited edition-kolleksjon i samarbeid med Juicy Couture – og det er så mange spørsmål som dukker opp.

ganni

Vi lever i en tid hvor «alle» omfavner trendene fra 2000-tallet med jeans med lavt liv, heftige magesmykker, minitopper og bøttehatter.

Er dette ultimate, (relativt) retro trendplagget det verden og Y2K-fansen har ventet på?

– Det er få moteplagg i verden som er så lett gjenkjennelig som Juicy Coutures velurdress. Det er virkelig et stykke popkulturhistorie og jeg er superglad for Gannis take på det, sier Ditte Reffstrup, kreativ direktør i Ganni i en pressemelding.

Likevel, man kan jo lure. Etter to år med koronapandemi hvor mange nærmest har levd i loungewear på hjemmekontoret – er enda en velurdress det man ønsker å kle seg i nå?

ganni

Det er imidlertid ikke bare velurdresser som Ganni og Juicy Couture har designet sammen. Kolleksjonen som lanseres 30. mars består også av gensere, t-skjorter, tights, capser og en partykjole med høy logoføring.

Les også
9 serier vi vil binge i sommer

Velurdressen laget i samarbeid med det danske it-merket skal også være Juicy Coutures mest etisk produserte velurdress til nå. Den er laget av en miks av økologisk og resirkulert bomull og resirkulert polyester.

– Å få jobbe med dem om å lage den mest bærekraftige versjonen så langt ga et fint ekstra lag til samarbeidet. For kolleksjonen ønsket vi å holde på den essensielle 2000-tallsmooden og LA-viben, samtidig som vi bragte litt av Gannis moderne Scandi-følelse over det. Og jeg gleder meg til skaren vår skaper noen nye ikoniske øyeblikk i det, fortsetter Reffstrup.

ganni

Les også: Seks nøkkelplagg du bør ha i vårgarderoben

Siste saker

Mest lest nå
Les mer