Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Skal Frank Ocean samarbeide med Chanel?

Frank Ocean holdt oss på pinebenken i fire år før han endelig slapp sitt andre album «Blonde» i fjor. Heldigvis gikk det ikke like lang tid før vi hørte noe nytt fra Ocean denne gang. Forrige uke slapp han nemlig helt uventet låten «Chanel» under sitt eget radioprogram «Blonded».

I teksten gir han en mer eller mindre hyllest til det franske motehuset ved samme navn med setningen «I see both sides like Chanel». Nå florerer det rykter om at Ocean skal teame opp med luksusmerket med Karl Lagerfeld i spissen.

Chanel har nemlig postet et par bilder på sin Instagram som tydelig støtter opp under Ocean sin nye låt. Ved bildene har de skrevet noen kryptiske beskjeder som «We see both sides like Frank Ocean» og hastagene #YouKnowMeAndYouDont #FrankOcean #CHANEL. Highsnobiety mener/håper dette kan bety at det kan være et samarbeid i verks.

I og med at uventete samarbeid ser ut til å være i vinden for tiden kan man i hvert fall krysse fingrene for at det er hold i ryktene.

Dette blir eventuelt ikke første gang Ocean er på godfot med moteverdenen. Da alle gikk å ventet på at han snart skulle slippe sitt andre album teamet han opp med Calvin Klein og frontet en kampanje i celebert selskap med blant andre Kate Moss, Young Thug, Grace Coddington og Bella Hadid.

We see both sides like Frank Ocean. #YouKnowMeAndYouDont #FrankOcean #CHANEL

Et innlegg delt av CHANEL (@chanelofficial)

We see both sides like Frank Ocean. #YouKnowMeAndYouDont #FrankOcean #CHANEL

Et innlegg delt av CHANEL (@chanelofficial)

Les også: De fem stiligste artistene på By:Larm 2017

Les også
STILORAMA: Adrian Amara

Siste saker

Mest lest nå
Les mer