Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

De 5 stiligste artistene på By:Larm 2017

music music video 90s nyc new york

Den årlige musikkfestivalen by:Larm er rett rundt hjørnet. Snart stormer en stor mengde artister til hovedstaden for å gjøre seg klar for å opptre for Oslo-folket.

Selv om musikken selvsagt kommer i første rekke, har klesstilen ganske mye å si for helhetsuttrykket. Et spenstig sceneantrekk er minst like minneverdig som tonene som strømmer fra scenen. Bare tenk på Björk; alle kan beskrive henne med noen stikkord på grunn av klærne, men når en skal nevne låttitler blir det straks litt vanskeligere? Man kan også spørre seg: Hadde Rihannas musikk hatt like gode lyttertall om vi aldri hadde sett henne?

Les også: Madonna: – Antrekket mitt hadde et politisk budskap

Mote og musikk har med andre ord mye å gjøre med hverandre og i anledning årets by:Larm har vi dratt frem 5 unge artister (i tilfeldig rekkefølge) vi føler kjører en stil som tilbyr det lille/store ekstra:

1. Tayla Parx / @TaylaParx:

Amerikanske Tayla er bare 23 år gammel, men har rukket å bli Grammy-nominert hele tre ganger. Hun har skrevet og produsert for kjente navn som blant andre Nicki Minaj, Ariana Grande og Alicia Keys, og synger med Chris Brown på låta «Anyway». Parx debuterer dog på scenen som soloartist under årets festival!

2. King Skurk One / @kingskurkone_501_nmg:

King Skurk One er en rapper fra Oslo som har tatt landet med storm. Bergens-labelet NMG/G-Huset har tatt ham med på laget og i fjor spilte han konserter over hele landet, deriblant i et utsolgt Rockefeller..

3. Namasenda / @Namasenda:

Svenske Namasenda er aktuell med singelen «OK Bye» og opptrådte i høst på festivalen 30 Days in LA. Musikken holder til i elektropop-sjangeren og 22-åringen ble i fjor med i Aftonbladets nettbaserte serie «Nästa Nivå».

Les også
M&H toppliste: Julepynt

4. Pasha / @Pasha_Gud:

Norske Pasha opptrådte nylig under X GAMES i Oslo og 22-åringens musikk har fått mye oppmerksomhet utenlands som innlands. Rapperen klatret til og med opp mot toppen av Spotify sine «viral»-lister for Skandinavia!

5. Alma / @Cyberalma:

Alma blir ifølge festivalens nettsider omtalt  «som den nordiske motvekten til plastikkpopprinsesser». Den 20 år gamle finlenderen med neongult hår blander sjangre som rap, soul, pop og urbane beats sammen til sitt.

Se også: Kanyes musikkvideo i samarbeid med Balmain

Siste saker

Mest lest nå
Les mer